Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" pagarina līgas līderu "Predators" zaudējumu sēriju

"Rangers" pagarina līgas līderu "Predators" zaudējumu sēriju
Foto: AP/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlēs aizvadītajā naktī pie uzvarām tika Ņujorkas "Rangers", Čikāgas "Blackhawks" un Sanhosē "Sharks" hokejisti.

Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 4:1 pieveica NHL līdervienību Nešvilas "Predators". Uzvarētāju labā vārtus guva Marks Stāls, Kriss Kraiders, Dominiks Mūrs un Riks Nešs, bet Kems Telbots atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem. Debiju "Rangers" sastāvā piedzīvoja aizsargs Kīts Jendls, bet Matss Cukarello, kurš neilgi pirms spēles pagarināja līgumu, atdeva divas rezultatīvas piespēles.

"Rangers" komanda ar 84 punktiem pakāpās uz 2. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, bet tikpat punktu ir arī citam Ņujorkas klubam "Islanders".

Austrumu konferences līdere Monreālas "Canadiens" (87 punkti) komanda pagājušajā naktī izbraukumā ar 0:4 kapitulēja Sanhosē "Sharks". Mājinieku komandas otrais vārtsargs Alekss Steloks atvairīja visus 20 viesu metienus, aizvadot otro "saušo" spēli sezonā, bet Bens Smits guva vārtus savā debija mačā "haizivju" rindās. "Sharks" izdevās pārtraukt astoņu mājas spēļu zaudējumu sēriju, kas tikai par vienu atpalika no 1992. gada beigās sasniegtā kluba antirekorda.

Tikmēr vēl vienā mačā Čikāgas "Blackhawks" savās mājās ar 5:2 pārspēja Karolīnas "Hurricanes". Ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džonatans Teivss, bet debijas čikāgiešu rindās piedzīvoja aizsargs Kimmo Timonens un uzbrucējs Antuāns Vermets.

2. marta NHL spēļu rezultāti.

SpēleRezultātsLīderi
Predators - Rangers1:4Brasārs 0+2 Cukarello 0+2 Telbots (26/25)
Hurricanes - Blackhawks2:5Teivss 2+1 Rozsivals 0+2 Krofords (29/27)
Canadiens - Sharks0:4Pavelskis 1+1 B. Smits 1+1 Steloks (20/20)

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -2 [+] [-]

, 2015-03-03 09:58, pirms 9 gadiem
Kopijcentrs atkal gul. Kenins visticamak pasaules cempii nbus redzams, jo Vankuveras izkrisanas gadijuma sitisies AHL play offos

     [+] [-]

, 2015-03-03 10:32, pirms 9 gadiem
Zukarello labu ligumu dabuja 4 sezonas 18 milj. Un ve visadus nosacijumus par aizmainisanu.
ernijzz bet tas tikai logiski jo Ronaldam ir divvirziena ligums un nav aizvadijis pietiekami daudz speles nhl sogad lai netiktu nosutiits uz ahl

     [+] [-]

, 2015-03-03 11:26, pirms 9 gadiem
Manuprāt, Jendlam dēbija iznākusi nepārāk veiksmīga, jo pirmie vārti ir tīri uz viņu!