Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" prezentē jauno komandas logo

"Maple Leafs" prezentē jauno komandas logo
Foto: mapleleafs.nhl.com/

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto “Maple Leafs” vakar prezentēja komandas jauno logo, kas tiks pirmo reizi tiks izmantots nākamajā sezonā.

Toronto “Maple Leafs” pašreizējais logo būtībā nav mainījies kopš 1970.gada, bet vakardienas “The Leaf: Blueprint” sērijā fani tika iepazīstināti ar jauno logo, kas ir veidots, iedvesmojoties no komandas pirmssākumiem – 1940.gada. Kā organizācija mēs vēlējāmies atgriezties pie savām saknēm, kad 1927.gadā Kons Smaits pirmo reizi kluba logo transformēja kļavas lapas veidolā,” pastāstīja “Maple Leafs” prezidents.

Iedvesmojoties no nozīmes, ko kanādiešu karavīri nēsāja Pirmā pasaules kara laikā, arī Smaits vēlējās, lai viņa komanda nēsātu šo nozīmi ar godu, lepnumu un drosmi. Tas ir mūsu mērķis nākamajai nodaļai “Maple Leafs” vēsturē. Esam apņēmušies atjaunot Toronto “Maple Leafs” klasisko logo. Šis logo savienos komandas čempionātu mantojumu ar mūsu spēlētāju, fanu un pilsētas aizraujošo un lepno nākotni.”

Jaunajam logo ir vairāki jauninājumi, piemēram, kļavu lapas stūri reprezentē 1931.gadu, kad pirmo reizi atvērās Toronto hokejistu mājvieta – “Maple Leafs Gardens”, savukārt 17 dzīslas uz kļavas lapas ir par godu kluba dibināšanai 1917.gadā, bet 13 dzīslas – par godu 13 izcīnītiem Stenlija kausiem.

Pirmo reizi jaunos kluba kreklus varēsim redzēt šī gada 24.jūnijā Bufalo, kad norisināsies NHL drafts.

Izmantotie resursi:
Leafs Unveil New Logo As Team Prepares To...

     [+] [-]

, 2016-02-03 19:19, pirms 8 gadiem
Tagad šķiet patizls, bet pēc gadiem diviem visi jau būs pieraduši.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-03 19:22, pirms 8 gadiem
Kons Smite?

     [+] [-]

, 2016-02-03 19:36, pirms 8 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Kons Smite?
Arī prātoju, vai par to komentēt.
NHL izslēgšanas spēļu MVP pasniedz Kona Smaita trofeju, bet tas jau tā. Māliņš noteikti ir zinošāks šajā jautājumā pat par leģendas ģimenes radiniekiem.

     [+] [-]

, 2016-02-03 19:48, pirms 8 gadiem
Punkti 31 punkts reprezentē 31 punktu, kurus komanda izcīnīs 2016. gada sezonā?

Punkti, protams, ir riktīgi milzīgs akmens autora dārziņā. Viņu droši var apvainot angļu valodas, latviešu valodas un bioloģijas analfabētismā, turklāt viņš nespēj paskatīties uz attēlu un atrast, kas tajā ir skaitā 31. Bet arī man ir problēma. Vai kāds var palīdzēt?

Kā īsti latviski sauc tās spices lapas malā? Atbildētājam jau iepriekš paldies.

     [+] [-]

, 2016-02-03 20:12, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Punkti 31 punkts reprezentē 31 punktu, kurus komanda izcīnīs 2016. gada sezonā?

Punkti, protams, ir riktīgi milzīgs akmens autora dārziņā. Viņu droši var apvainot angļu valodas, latviešu valodas un bioloģijas analfabētismā, turklāt viņš nespēj paskatīties uz attēlu un atrast, kas tajā ir skaitā 31. Bet arī man ir problēma. Vai kāds var palīdzēt?

Kā īsti latviski sauc tās spices lapas malā? Atbildētājam jau iepriekš paldies.
Izskaiti cik jaunaja loga ir sturu (neskaitot kaatinu )
tur ir 31 stuuris un bla bla bla talak jau saprati

     [+] [-]

, 2016-02-03 22:06, pirms 8 gadiem
Varēja jau ielikt arī to, kuru šis jaunais - vecais nomainija. Ne visi ir tik zinoši.

     [+] [-]

, 2016-02-03 22:41, pirms 8 gadiem
Nedaudz smailākas spices, un zaļā krāsā būtu labi :-D

     [+] [-]

, 2016-02-04 10:03, pirms 8 gadiem
Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais! Bet "atgriešanās pie saknēm" var arī nepalīdzēt kluba panākumiem nākotnē, ja kaut kas netiks darīts arī spēlētāju sakarā, jo nu tādi "average joe" kādi ir TML šobrīd ir vēl japameklē.... pat Buffalo pēc vārdiem un spēlētājiem (viņu potenciāla) šobrīd krietni labāk izskatās! Protams ir Leafs daži perspektīvie, kas var palikt pa līderiem - Marners, AHL nesenais Allstars Nīlanders u.t.t., bet nu neizskatās viņi ne pēc "eiheliem", ne vēl jo vairāk pēc kādiem potenciālajiem "makdeividiem" vai "keiniem" un arī cerēt tikai uz jaunajiem būtu muļķīgi - vajag arī kādus jēdzīgus 25-35 gadniekus, kas nav iesācēji līgā kādu tagadējam TML nav daudz (Van Rimsdaiks, pavecais Lupuls un faktiski viss, jo Ļeo es īpaši pa pilnu neņemtu, Bozaks, Kadri - maksimums 3-4 maiņa). Tapēc arī pat tāds treneris kā Bebkoks tagad tur mokās ar to visu "average joe" baru....