Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pastarīte "Oilers" pārtrauc "Sharks" sēriju

Pastarīte "Oilers" pārtrauc "Sharks" sēriju
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Rietumu konferences pastarīte Edmontonas "Oilers" mācēja izbraukumā pārtraukt Sanhosē "Sharks" trīs uzvaru sēriju, izcīnot uzvaru ar rezultātu 5:4 pēcspēles metienos.

"Sharks" bija svinējusi trīs uzvaras pēc kārtas un tikšanās ar "Oilers" solīja labas iespējas paturpināt šo sēriju. Lai gan "haizivīm" pirmajām izdevās iemest vārtus, Džordans Eberle ar diviem vārtu guvumiem pēc kārtas izvirzīja vadībā Edmontonu. Dereks Rojs otrās trešdaļas vidū vadību nostiprināja (3:1), taču "Sharks" ar trim vārtu guvumiem septiņu minūšu laikā pēdējās trešdaļas sākumā atguva vadību (4:3).

Džastinam Šulcam gūstot savus ceturtos vārtus sezonā,"Oilers" divarpus minūtes pirms beigām atjaunoja līdzsvaru uz tablo (4:4). Papildlaikā vārti netika gūti,bet pēcspēles metienu sērija pamatīgi ieilga - tika izdarīti 26 mēģinājumi gūt vārtus, no kuriem precīzi bija vien trīs. To starpā 26.mēģinājums, kad kanādiešu uzbrucējs Robs Klinkhammers atnesa uzvaru "Oilers" komandai - 5:4.

Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja Ņujorkas "Rangers", kas mājās iemeta divreiz vairāk vārtus nekā viesi no Floridas"Panthers" izskatā - 6:3. Kalgari "Flames", arī izcīnot savu otro uzvaru pēc kārtas, sagādāja ceturto zaudējumu pēc kārtas Vinipegas "Jets" vienībai - 5:2. Uzvarētājiem uzreiz divi spēlētāji guva savus pirmos vārtus sezonā - amerikāņu uzbrucējs Brendons Bolligs un šveiciešu uzbrucējs Rafaels Diazs.

NHL rezultāti, 3. februāris

SpēleRezultāts
Flames - Jets5:2
Rangers - Panthers6:3
Sharks - Oilers4:5 PM

, 2015-02-03 08:57, pirms 9 gadiem
Sharks nepadodas speles pret vajakajam komandam,Buffolo ari nespej uzveikt.
, 2015-02-03 09:51, pirms 9 gadiem
Rafaels Diazs ir šveiciešu aizsargs
, 2015-02-03 12:39, pirms 9 gadiem
Who_cares rakstīja: Rafaels Diazs ir šveiciešu aizsargs
Tā ir, ka Siliņu pielaiž pie rakstiem par hokeju.
, 2015-02-03 14:51, pirms 9 gadiem
Sabres laikam bus stabilli pedejie NHL, Oilers pa retam izšauj tomer
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
19

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.