Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins vēlreiz uzsver komandas biedru palīdzību aizsardzībā

Rolands Eliņš

Merzļikins vēlreiz uzsver komandas biedru palīdzību aizsardzībā
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix

Pēc šonakt gūtās uzvaras Nacionālajā hokeja līgā pār Bostonas komandu Kolumbusas „Blue Jackets” publicēja Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina viedokli par maču, kurā viņš uzsver, cik daudz viņam palīdzēja komandas biedri.

„Šī bija lieliska spēle. Tā bija reizē arī sarežģīta spēle,” kluba paziņojumā citēts Elvis Merzļikins. „Bostona ir patiešām laba komanda. Taču jau atkal ļoti labi nospēlēja mūsu spēlētāji, viņi bloķēja daudzus metienu. Gavijs (Vladislavs Gavrikovs) mani patiešām izglāba pirmajā periodā, kad es pārvietojos pārāk lēnu un viņš bloķēja metienu, tāpēc paldies viņam un visiem pārējiem puišiem. Ir ļoti patīkami tikt pie otrās uzvaras pēc kārtas, taču man jāturpina iesāktais un jāpalīdz komandai gūt nākamās uzvaras.”

Merzļikinam tika vaicāts arī par viņa veikumu trešajā periodā, kad ar vairākiem labiem atvairījumiem izdevās neļaut Bostonai gūt otros vārtus. „Ir labas sajūtas,” teica Merzļikins. „Tas sniedz lielāku pārliecību par spēli, taču mani komandas biedri palīdz man, un es vienkārši cenšos palīdzēt viņiem.”

Kluba galvenais treneris Džons Tortorella pēcspēles sarunā ar medijiem uzsvēra, ka komandā nav izteiktu zvaigžņu, bet gan panākumi tiek gūti ar kopēju darbu: „Jā, mums bija vairāki bloķēti metieni svarīgos brīžos. Domāju, ka arī Elvis nospēlēja labi tad, kad tas bija vajadzīgs. Domāju, ka mums kopumā izdevās laba spēle. Nebija tā, kā paveicās tikt pie uzvaras. Aizsardzībā noturējām pretiniekus uz tikai 12 vārtu gūšanas situācijām. Dažbrīd pret Bostonas vadošo maiņu klājās grūti, taču kopumā varu būt apmierināts par visas spēles garumā paveikto.”

Kolumbusa savu nākamo spēli aizvadīs sestdienas vakarā, 20:00 pēc Latvijas laika sacenšoties ar Sanhosē komandu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/JacketsInsider/...
https://www.nhl.com/gamecenter/cbj-...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-03 18:19, pirms 4 gadiem
Merzļikins pretendē uz nedeļas balvu

  +5 [+] [-]

, 2020-01-03 19:10, pirms 4 gadiem
roliksis40 rakstīja: Merzļikins pretendē uz nedeļas balvu
Rīt tikai vajag līdzīgi kā iepriekšējās 2 spēlēs nospēlēt un tad droši būs starp galvenajiem pretendentiem

  +1 [+] [-]

, 2020-01-03 20:03, pirms 4 gadiem
20:00 patīkams laiks lai pirmo reizi pa ilgiem laikiem noskatīties nhl Izlases spēlēs tomēr ir azarts par savējiem, bet nhl kkā nav pieradinājis.. Cerams tautietis kastē būs motivācija pasekot līdzi.

     [+] [-]

, 2020-01-03 20:09, pirms 4 gadiem
Jā es ari laikam pirmo reizi pec 4 g paizes noskatīsos spēli , NHL kka nevelk, bet te tada laba iespēja

  +1 [+] [-]

, 2020-01-03 21:06, pirms 4 gadiem
Kāds var pateikt,kapēc bostonas fani tribīnē kā ripa šķiet pie raska nonāca viņi tikai ''būūū'',jeb tā vini vienkārši dara jeb rasks viniem kautko nodarijis? Gan kad ripu ķer ,gan kad ielaiž ...neesu sekojis lidzi bostonas spēlēm,varbūt kads zin.

     [+] [-]

, 2020-01-03 21:08, pirms 4 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Rīt tikai vajag līdzīgi kā iepriekšējās 2 spēlēs nospēlēt un tad droši būs starp galvenajiem pretendentiem
nu ja spēlēs uzbrukumā ka pret bostonu tad pa lielam būs švaki,man jau likās ka vispar neuzlauzīs kasti,tie 1mie varti bija veiksme,bet protams bez uzmetiena uz vārtiem jau vipār tādi nebūtu!

  +1 [+] [-]

, 2020-01-03 22:44, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Kāds var pateikt,kapēc bostonas fani tribīnē kā ripa šķiet pie raska nonāca viņi tikai ''būūū'',jeb tā vini vienkārši dara jeb rasks viniem kautko nodarijis? Gan kad ripu ķer ,gan kad ielaiž ...neesu sekojis lidzi bostonas spēlēm,varbūt kads zin.
Tā viņi arī sveic vārtsargu pirms spēlēm, izrunājot viņa uzvārdu: "Rūūūūsk!"