Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers izraudzīts dalībai AHL Zvaigžņu spēlē

Rolands Eliņš

Balcers izraudzīts dalībai AHL Zvaigžņu spēlē
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

LETA--AHL. Latvijas izlases uzbrucējs Belevilas "Senators" pārstāvošais Rūdolfs Balcers piektdien iekļauts Amerikas hokeja līgas (AHL) Visu zvaigžņu spēles dalībnieku skaitā, ziņo līga savā mājaslapā internetā.

Balcers iekļauts 48 līgas labāko hokejistu skaitā. Viņš AHL šosezon laukumā devies 19 spēlēs un atzīmējies ar astoņiem vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. Astoņos mačos hokejists spējis izcelties ar diviem rezultativitātes punktiem.

Latviešu uzbrucējs šosezon, pārstāvot Belevilas "Senators", laboja komandas rekordu spēlēs pēc kārtas gūtajos punktos, izceļoties 15 mačos pēc kārtas.

AHL Visu zvaigžņu spēle notiks ASV, Kalifornijas štata pilsētā Ontario 26. un 27.janvārī.

Katru no četrām AHL divīzijām tajā pārstāvēs pa 12 hokejistiem. Spēlētājus noteica AHL treneri, un katra no 31 komandas ir pārstāvēta vismaz ar vienu hokejistu.

33 no hokejistiem šādā spēlē piedalīsies pirmoreiz, taču ne Balcers, kurš šādu godu izpelnījās jau otro reizi. 2018.gada janvārī viņš zvaigžņu spēlē pārstāvēja Sanhosē "Barracuda" un Klusā okeāna divīziju.

Vispirms meistarības konkursos Balcera pārstāvētā Rietumu konferences komanda septiņu vingrinājumu summā zaudēja konkurentiem no Austrumiem ar 12-18, Balceram debijas sezonā AHL zvaigžņu spēlē piedaloties trijos vingrinājumos.

Pēc tam Latvijas uzbrucēja pārstāvētā komanda iekļuva finālā, kur Balcers guva divus vārtus, taču komanda zaudēja Ziemeļu divīzijai ar 0:1. Hokejists četros mačos guva divus vārtus

Vēl pirms diviem gadiem AHL Visu zvaigžņu spēlē piedalījās latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2020-01-03 23:18, pirms 4 gadiem
Lielā komanda viņu laidīs?

  -2 [+] [-]

, 2020-01-04 01:26, pirms 4 gadiem
Viņš AHL šosezon laukumā devies 19 spēlēs un atzīmējies ar astoņiem vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. Astoņos mačos hokejists spējis izcelties ar diviem rezultativitātes punktiem.
Kur māca šādi rakstīt? 19 spēles un vēl 8 mači??