Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" pagarina līgumu ar galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Devils" pagarina līgumu ar galveno treneri
Džons Hainss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņūdžersijas "Devils" pagarinājis līgumu ar galveno treneri Džonu Hainsu.

Džons Hainss pie Ņūdžersijas "Devils" stūres atradies pēdējās trīs sezonas, un pērn komandai pirmo reizi kopš 2012. gada Stenlija kausa fināla izdevās kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Hainsa vadībā "Devils" izcīnījusi 110 uzvaras, tādējādi viņš ir kluba vēsturē otrais panākumiem bagātākais treneris.

"Džona līdera dotības ļāvušas mums izveidot kultūru un sistēmas laukumā, kas ļauj attīstīt jaunos hokejistus. Viņš izveidojis lielisku veterānu grupu, vienlaikus palīdzot jaunajiem attīstīties un gūt pieredzi. Esam pārliecināti, ka viņš palīdzēs mums nākotnē sasniegt lielus panākumus," pauda "Devils" ģenerālmenedžeris Rejs Šero. Konkrēts Hainsa jaunā līguma termiņš gan netiek nosaukts.

Pirms kļūšanas par "Devils" galveno treneri viņš strādāja par Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" galveno treneri Amerikas hokeja līgā, Pitsburgas "Penguins" fārmklubā. Tāpat Hainss vairākas reizes bijis ASV U20 izlases galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...