Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bedkers sabojā Kārlsona emocionālo atgriešanos Otavā

Andrejs Siliņš

Bedkers sabojā Kārlsona emocionālo atgriešanos Otavā
Ēriks Kārlsons. Foto: AP / Scanpix

Mikelam Bedkeram gūstot vārtus un atdodot trīs rezultatīvas piespēles, Otavas "Senators" naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultātu 6:2 pārspēja Sanhosē "Sharks", kuras rindās pirmo reizi pret savu bijušo komandu spēlēja zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons.

Emocionāla spēle norisinājās Otavā, kur pirmo spēli kopš vasarā notikušā maiņas darījuma aizvadīja Sanhosē "Sharks" zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons. Bijušais "Senators" kapteinis Kārlsons, kurš divas reizes "Sens" rindās tika pie līgas labākā aizsarga balvas, tika sagaidīts silti - skatītāji veltīja savam mīlulim ovācijas, bet klubs bija sagatavojis atmiņu video, kas tika atskaņots pirmās trešdaļas laikā.

Spēles iznākums gan Kārlsonu neiepriecināja - viņa jaunā komanda "Sharks" atzina "Senators" pārākumu ar 2:6, piedzīvojot jau ceturto zaudējumu pēc kārtas. Dāņu uzbrucējs Mikels Bedkers kļuva par galveno uzvaras kaldinātāju, ne tikai gūstot vārtus pats, bet arī atdodot trīs rezultatīvas piespēles. Arī Bedkers bija iesaistīts maiņas darījumā, vasarā no "Sharks" nonākot Otavas kluba rīcībā.


Arturi Lekonens un Šī Veibers katrs guva pa diviem vārtiem, palīdzot Monreālas "Canadiens" ar 5:2 mājās uzveikt Ņujorkas "Rangers". Divus vārtus guva arī kanādietis Marks Šeifele, turklāt vienus no tiem pagarinājumā, atnesot "Jets" uzvaru viesos pār "Devils" - 4:3. Ņūdžersijas vienībai šis bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.

Raiens Spūners guva savus otros vārtus sezonā, bet pirmos kopš maiņas darījuma ar "Rangers", palīdzot "Oilers" ar 2:1 savā laukumā apspēlēt "Golden Knights". Savukārt pirmos vārtus vispār savā NHL karjerā guva somu uzbrucējs Ēli Tolvanens, sekmējot "Predators" uzvaru pār "Blackhawks" - 5:2. 19 gadus veco Tolvanenu Nešvila draftēja 2017. gadā ar 30. kārtas numuru, pagājušajā sezonā hokejists NHL nospēlēja trīs maču un šosezon līdz šim bija spēlējis tikai fārmklubā.

NHL regulārā sezona, 2. decembris

SpēleRezultāts
Senators - Sharks6:2
Canucks - Stars1:2
Bruins - Red Wings2:4
Canadiens - Rangers5:2
Panthers - Lightning4:5 P
Devils - Jets3:4 P
Islanders - Blue Jackets3:2
Penguins - Flyers2:4
Wild - Maple Leafs3:5
Predators - Blackhawks5:2
Coyotes - Blues6:1
Oilkers - Golden Knights2:1

  +3 [+] [-]

, 2018-12-02 10:35, pirms 5 gadiem
Neticu savām acīm - Kārlsons! Tiešām Kārlsons nevis Kāšons?
Paldies, Siliņ, vismaz vienam no visa SC kolektīva vēl veselais saprāts palicis

     [+] [-]

, 2018-12-02 13:12, pirms 5 gadiem
Šarkos pagaidām blāvi.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-03 11:44, pirms 5 gadiem
Par Kārlsonu paldies!

  -1 [+] [-]

, 2018-12-03 12:43, pirms 5 gadiem
Nekad nav bijis tāds Kāšons... Tas ir sportacentra komentētēju iztēles auglis. Ja mēs vadamies pēc principa, ka ārzemnieku vārdus izrunājam pēc iespējas līdzīgāk tam, kā tos izrunā paši ārzemnieki, tad tas pats ir ar zviedru uzvārdiem. Zviedri, vārdos kur "r" atrodas blakus "s", izrunā - š.
Tāpēc Kārlsons nav tas gadījums, bet piemēram Pētersons gan būs Petešons utt.