Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kūpers: "Izvēle starp Gudļevski un Pulēnu nav jāizdara tieši tagad"

Rolands Eliņš

Kūpers: "Izvēle starp Gudļevski un Pulēnu nav jāizdara tieši tagad"
Kristers Gudļevskis pārbaudes spēlē pirms NHL jaunās sezonas
Foto: AP/Scanpix

NHL kluba Tampabejas "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers sarunā ar ASV medijiem norādījis, ka vēl nav izlēmis, kurš sezonas sākumā būs komandas otrais vārtsargs, un atgādināja, ka situācija jebkurā brīdī varēs mainīties arī pēc tam.

"Nedomāju, ka nepieciešams pieņemt lēmumu jau tagad," sacīja Džons Kūpers par "Lightning" vārtsargu situāciju. "Iespējami tik daudzi notikumu attīstības scenāriji. Nedomāju arī, ka ir pareizi teikt, ka sezonas sākumā pieteikumā iekļautais rezerves vārtsargs būs tas pats vārtsargs, kurš vēlāk tiks laukumā un aizvietos Bišopu."

Kūperam līdz sezonas sākumam jāizdara izvēle starp Kristeru Gudļevski un Kevinu Pulēnu, taču tika arī atgādināts par iespēju, ka sākumā Gudļevskis varētu tikt nosūtīts uz AHL, jo viņa līgums šādu variantu pieļauj daudz vienkāršāk, kamēr Pulēns vispirms būtu jāiekļauj neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Savukārt sezonas gaitā Gudļevski izsaukt uz NHL vairs nebūtu problēma, norāda laikraksts "Tampa Tribune".

"Zinām, kādas ir Kevina spējas, zinām arī, uz ko spējīgs ir Gudļevskis," izteicās Kūpers. "Zinām, ka abi ir gatavi NHL līmenim un var spēlēt šajā līgā. Vispār es par to pārāk pat nesatraucos. Skaidrs gan, ka kādā brīdī būs jāizvēlas viens vārtsargs no šiem diviem, un šo izvēli izdarīsim pāris tuvāko nedēļu laikā."

"Lightning" gan jebkurā brīdī var piesaistīt jaunu vārtsargu, tāpat kā to nesen izdarīja ar Pulēnu. Kanādiešu vārtsargs vakardienas mačā nebija pieteikts, bet Gudļevskis palika rezervē aiz Bena Bišopa. Jāatgādina, ka neskaidrā situācija izveidojusies Andreja Vasiļevska veselības problēmu dēļ, un viņš sastāvā atgriezīsies ne ātrāk par novembra vidu, bet NHL jaunā sezona sāksies jau nākamnedēļ.

Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" sagaidījusi Džoša Džordžesa atgriešanos treniņos pēc atlabšanas no traumas. 31 gadu vecais kanādietis izteicās, ka pēdējā pārbaudes spēlē (šonakt 2:00 pēc Latvijas laika pret Kolumbusu) nepiedalīsies, taču sezonas atklāšanas mačā vajadzētu būt pilnībā gatavam.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BuffaloSabres/s...
Bolts notes: Backup goaltending picture still...

     [+] [-]

, 2015-10-02 18:55, pirms 9 gadiem
Nu ja, vnk izvele jaizdara par labu Gudijam

  +2 [+] [-]

, 2015-10-02 19:11, pirms 9 gadiem
Spriežot pēc rakstā minētajiem faktiem izvēle būs par labu Pulēnam-lai nav lieki jāčakarējās ar papīriem-Gudiju uz leju,Pulēns ,lai sēž un varbūt kādu maču dabūs paspēlēt..

  -1 [+] [-]

, 2015-10-02 19:50, pirms 9 gadiem
Gudijs kādā citā klubā varētu stabili kā otrais numurs būt jo Tampā nav tik viegli izsisties pārāk daudz Gudija līmeņa vārtsargu

     [+] [-]

, 2015-10-02 19:58, pirms 9 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Gudijs kādā citā klubā varētu stabili kā otrais numurs būt jo Tampā nav tik viegli izsisties pārāk daudz Gudija līmeņa vārtsargu
stabili, ka Tu te bezjēgā tagad rukšķi

  +2 [+] [-]

, 2015-10-02 20:42, pirms 9 gadiem
Abrag nelien sportacentrā tu tāpat neko nesaproti:|

  -3 [+] [-]

, 2015-10-02 21:50, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: stabili, ka Tu te bezjēgā tagad rukšķi
Lūdzu, sarakstu ar komandām, kurās Gudļevskis varētu būt kā otrais numurs STABILI! Protams, ar pamatojumu kāpēc ir radušās šādas domas... un, nē, pamatojums - viņš kaut kad ielaida tikai divus golus Kanādai neskaitās.

     [+] [-]

, 2015-10-02 21:59, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lūdzu, sarakstu ar komandām, kurās Gudļevskis varētu būt kā otrais numurs STABILI! Protams, ar pamatojumu kāpēc ir radušās šādas domas... un, nē, pamatojums - viņš kaut kad ielaida tikai divus golus Kanādai neskaitās.
neprasi to man! Prasi tam brīnumam no Krustpils piepilsētas, kurš tādu figņu izspļāva

  -1 [+] [-]

, 2015-10-02 22:14, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: neprasi to man! Prasi tam brīnumam no Krustpils piepilsētas, kurš tādu figņu izspļāva
Jap, man nedaudz sajuka citējamie cilvēki. Atvainojos par sagādātajām neērtībām.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-02 22:19, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jap, man nedaudz sajuka citējamie cilvēki. Atvainojos par sagādātajām neērtībām.
Nav Tev miera piektdienas vakarā Abragu kaitināt!

  +2 [+] [-]

, 2015-10-02 22:22, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Nav Tev miera piektdienas vakarā Abragu kaitināt!
Mūsu īpašās attiecības ar Abragu ir tik senas, ka, domāju, ka es pat 7dienas vakarā viņu varu kaitināt (un viņš mani arī).

  +1 [+] [-]

, 2015-10-02 22:26, pirms 9 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Gudijs kādā citā klubā varētu stabili kā otrais numurs būt jo Tampā nav tik viegli izsisties pārāk daudz Gudija līmeņa vārtsargu
FLoridas Panthers,Arizonas Coyotes,Buffalo Sabres,Colombusas Blu Jackets,Monreālas Candiens,Otava Senators,Sanjose Sharks-tie ir tie klubi kur kaut teorēiski Gudļevskis varētu izsisties kaut par otro vārtsargu,jo šajos klubos nav 2 stabilu vārtsargu,tikai atceries šis saraksts ir veidots neņemot vērā klubu rezerves AHL,ECHL un citās fārmu līgās. Protams,ir klubi ,kur Gudijam būtu augstākas iespējas kā Tampā ,taču nevajag domāt,ka citi klubi Gudļevski sagaidīs atplestām rokām ar garantētu otrā vārtsarga līgumu..

     [+] [-]

, 2015-10-02 22:38, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Mūsu īpašās attiecības ar Abragu ir tik senas, ka, domāju, ka es pat 7dienas vakarā viņu varu kaitināt (un viņš mani arī).
labi rūkts!

     [+] [-]

, 2015-10-02 22:40, pirms 9 gadiem
dueto rakstīja: FLoridas Panthers,Arizonas Coyotes,Buffalo Sabres,Colombusas Blu Jackets,Monreālas Candiens,Otava Senators,Sanjose Sharks-tie ir tie klubi kur kaut teorēiski Gudļevskis varētu izsisties kaut par otro vārtsargu,jo šajos klubos nav 2 stabilu vārtsargu,tikai atceries šis saraksts ir veidots neņemot vērā klubu rezerves AHL,ECHL un citās fārmu līgās. Protams,ir klubi ,kur Gudijam būtu augstākas iespējas kā Tampā ,taču nevajag domāt,ka citi klubi Gudļevski sagaidīs atplestām rokām ar garantētu otrā vārtsarga līgumu..
Tas, ka komandai nav divu stabilu vārtsargu, nenozīmē, ka Gudļevskis šajā kontekstā ir aktuāls.

Tās komandas, kuras tu nosauci spēlē pēc pilnīgi cita principa, t.i., viņiem ir izteikti pirmie numuri un tad "kaut kas", lai dotu atpūtu pirmajiem, taču tie "kaut kas" nereti ir vārtsargi ar 5+ sezonām un 100+ mačiem NHL. Jā, viņi nav tādi otrie numuri, kas tūlīt, tūlīt izēdīs pirmos, taču tieši tāpēc viņi arī ir šajās komandās un viņiem arī nav tāds uzdevums.

Sanhosē un Bufalo ir nelieli izņēmumi, taču viņiem par pirmajiem numuriem ir ļoti augstu vērtēti "jaunie" (lai gan cik jau nu jaunie), bet otrie numuri ir jau ar diezgan pieklājīgu otro numuru karjeru vairāku sezonu garumā.

Nez kāpēc Latvijā pieņem to, ka Gudļevskis itkā ir tik kruts, ka uzreiz ir gatavs spēlēt NHL, jo ir dažas reizes uzsaukts uz NHL un vēl tad to OS maču aizvadījis... un vienlaicīgi ir ļoti dzīva ideja, ka NHL komandu otrie numuri ir tādi nespējnieki, ka atliek ierasties nestabilam AHL vārtsargam, kā viņi uzreiz ar trīcošām rokām un kājām apkārt staigās, ielaidīs 10 vārtus un atdos savu vietu.

  +3 [+] [-]

, 2015-10-02 22:58, pirms 9 gadiem
bļin tā viena uzvara OS Nolanam un Gudija zaudējums Kanādai OS jau būtu jāiebāž arhīvā un jāaizslēdz, lai neviens nevelk ārā
hokejs nestāv uz vietas, jau tūlīt kā otrā sezona sāksies pēc šiem notikumiem...bet pie katra raksta par izlases treneri vai Gudļevski tiek vilkti šie fakti ārā
p.s. pie tam Masala, kas vārtos izcīnija to vienīgo uzvaru pret Šveici, nez kāpēc visu laiku tiek skalpēts un nekur nevelk līmeni jeb jāmet mēslainē

  +2 [+] [-]

, 2015-10-02 23:04, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: bļin tā viena uzvara OS Nolanam un Gudija zaudējums Kanādai OS jau būtu jāiebāž arhīvā un jāaizslēdz, lai neviens nevelk ārā
hokejs nestāv uz vietas, jau tūlīt kā otrā sezona sāksies pēc šiem notikumiem...bet pie katra raksta par izlases treneri vai Gudļevski tiek vilkti šie fakti ārā
p.s. pie tam Masala, kas vārtos izcīnija to vienīgo uzvaru pret Šveici, nez kāpēc visu laiku tiek skalpēts un nekur nevelk līmeni
Tas jau tāpēc, ka neko citu kā spēcīgu argumentu par šo Nolana laiku nevar pateikt, bet ideja, ka "Nolans mūsu visu laiku labākais!" vai "Gudļevskis - topošais NHL supervārtsargs" ir kaut kā jāuztur.

Abi šie tēli uztur kaut kādu cerību, ka Latvijas hokejam ir spoža nākotne, lai arī pats Nolans ir pierādījis to, ka nekur diži augstāk Latvijas izlase nemaz tikt nevar (pie pašreizējiem spēku samēriem un reālijām), jo viņa vadībā PČ, kas, tomēr, ir objektīvāka mēraukla, lai salīdzinātu treneru veikumu, rezultāti bija aptuveni tādi pat kā jebkuram citam trenerim, kas ir strādājis ar izlasi kaut cik ilgāku laiku.

     [+] [-]

, 2015-10-02 23:45, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tas jau tāpēc, ka neko citu kā spēcīgu argumentu par šo Nolana laiku nevar pateikt, bet ideja, ka "Nolans mūsu visu laiku labākais!" vai "Gudļevskis - topošais NHL supervārtsargs" ir kaut kā jāuztur.

Abi šie tēli uztur kaut kādu cerību, ka Latvijas hokejam ir spoža nākotne, lai arī pats Nolans ir pierādījis to, ka nekur diži augstāk Latvijas izlase nemaz tikt nevar (pie pašreizējiem spēku samēriem un reālijām), jo viņa vadībā PČ, kas, tomēr, ir objektīvāka mēraukla, lai salīdzinātu treneru veikumu, rezultāti bija aptuveni tādi pat kā jebkuram citam trenerim, kas ir strādājis ar izlasi kaut cik ilgāku laiku.
vēljoprojām atceros tās n-tās sausās minūtes Nolana vadībā

     [+] [-]

, 2015-10-02 23:45, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tas jau tāpēc, ka neko citu kā spēcīgu argumentu par šo Nolana laiku nevar pateikt, bet ideja, ka "Nolans mūsu visu laiku labākais!" vai "Gudļevskis - topošais NHL supervārtsargs" ir kaut kā jāuztur.

Abi šie tēli uztur kaut kādu cerību, ka Latvijas hokejam ir spoža nākotne, lai arī pats Nolans ir pierādījis to, ka nekur diži augstāk Latvijas izlase nemaz tikt nevar (pie pašreizējiem spēku samēriem un reālijām), jo viņa vadībā PČ, kas, tomēr, ir objektīvāka mēraukla, lai salīdzinātu treneru veikumu, rezultāti bija aptuveni tādi pat kā jebkuram citam trenerim, kas ir strādājis ar izlasi kaut cik ilgāku laiku.
vēljoprojām atceros tās n-tās sausās minūtes Nolana vadībā