Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Girgensona "Sabres" sagrauj "Capitals"

Girgensona "Sabres" sagrauj "Capitals"
Zemgus Girgensons
Foto: AFP/Scanpix

Pārbaudes spēlē pirms jaunās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonas Bufalo "Sabres", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, savā laukumā ar rezultātu 6:1 pārspēja Vašingtonas "Capitals" vienību.

Mets Moulsons izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet Taileram Enisam vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles. Pirmos vārtus karjerā "Sabres" sastāvā guva šogad ar otro numuru draftētais centrs Sems Reinharts. 18 gadus vecais kanādiešu centrs izcēlās pēdējā trešdaļā, pieliekot punktu Bufalo komandas pārliecinošajam panākumam.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 12 minūtes un 47 sekundes, no tām trīs minūtes un 39 sekundes mazākumā. Latvietis ar rezultativitāti neizcēlās un spēli beidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Zemgus uzvarēja četros no desmit iemetieniem.

Šī bija Teda Nolana un Artūra Irbes trenētās "Sabres" priekšpēdējā pārbaudes spēle un otrā uzvara piecos aizvadītajos mačos. Pēc divām dienām Bufalo pārbaudīs Karolīnas "Hurricanes" gatavību sezonai.


, 2014-10-02 08:05, pirms 10 gadiem
statistika nekāda. diez kā Zemgus izskatījās laukumā?
, 2014-10-02 08:20, pirms 10 gadiem
Pūce bija labs, skatijos spēli, pirmajā uzgājienā uz ledus bija agresīvs un jau pēc nomaiņas Molsons iesita, cik Zemgum bija laiks, viņš labi gāja ar ripu zona, ar lielu spēku un tad dēļ tā arī vienīgā viņa maiņas iespēja bija tāda realā, bet izlietoja to partneri.
, 2014-10-02 09:50, pirms 10 gadiem
Galīgi švaki Caps izskatījās. Zemgus labi spēlēja, ņemot vērā to, ka laukumā atradās neilgu laiku. Daudz dabūja mazākumā spēlēt. Domāju, ka 4.maiņa saistīta ar to, ka Nolans ļauj spēlēt Grigorenko(diez gan progresējis) un Reinhartam pirms nosūtīšanas zemāk, kaut gan varbūt pat Reinharts sezonu sāk Sabres.
Pagaidām tīri cerīgs skats uz Sabres sezonu. Komandā noskaņojums labs, ir līderi, kas spēj izmantot savas iespējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-02 10:58, pirms 10 gadiem
Cik pārbaudes spēlēs Girgensons ir piedalījies?
, 2014-10-02 11:03, pirms 10 gadiem
Melissa rakstīja: Ha, RD stiprāks par Capitals vai Slovan vājāks par Sabres? Un kur Nolana heiteris Simply ar saviem palagiem?
Nevajag pierakstīt man to, ko NEKAD neesmu teicis.
, 2014-10-02 11:28, pirms 10 gadiem
Bilcis rakstīja: Cik pārbaudes spēlēs Girgensons ir piedalījies?
2vās.
, 2014-10-02 12:54, pirms 10 gadiem
Zemgum lielākais laiks mazākumā komandā, gandrīz 4 minūtes. Caps nevieni vārti vairākumā.
, 2014-10-03 08:24, pirms 10 gadiem
Kāpēc šī ziņa pēkšņi iemesta pie TOP ziņām?
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.