Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs pirmo spēli izlaidīs

Andrejs Siliņš

Krosbijs pirmo spēli izlaidīs
Viens no izcilākajiem visu laiku spēlētājiem Sidnijs Krosbijs bez hokeja spēlēšanas iztiek jau kopš janvāra...
Foto: AP/Scanpix

Viena no Nacionālās Hokeja līgas (NHL) superzvaigznēm Sidnijs Krosbijs savainojuma dēļ tomēr nevarēs piedalīties Pitsburgas "Penguins" pirmajā jaunās sezonas spēlē pret Vankūveras "Canucks", kas paredzēta naktī uz piektdienu.

Pēc smadzeņu satricinājuma, kas tika gūts gada sākumā janvārī, Krosbijs nav devies laukumā nevienā oficiāla spēlē. Šai sezonai gatavojoties, kanādiešu zvaigzne slidojis kopā ar komandu jau no treniņnometnes pirmās dienas, taču ārsti joprojām nav devuši komandas kapteinim piedalīties kontaktspēlē. "Nē, es to negaidītu," Krosbijs pats noliedza, ka varētu iziet laukumā sezonas pirmajā spēlē.

"Ja runājam par viņa atveseļošanos, domāju, ka viss notiek pozitīvi. Spēlēsim jau nākamceturtdien, un tas ir dažu dienu attālumā. Tik tālu vēl neesam tikuši un ir diezgan droši apgalvot, ka viņš nespēlēs," norādīja arī "Penguins" treneris Dens Bilsma. Klubs nav noteicis konkrētu Krosbija atgriešanās datumu.

Neskatoties uz nespēlēšanu, Krosbijs dosies komandai līdzi izbraukumu spēlēs Vankūverā, Kalgari un Edmontonā. Pirmo mājas spēli "pingvīni" aizvadīs naktī uz 12. oktobrī pret Floridas "Panthers". "Kad atgriezīsimies no izbraukumu tūres, droši vien došos pie ārstiem atkal," plānus ieskicēja Krosbijs.

Pirms savainojuma gūšanas aizvadītajā sezonā Krosbijs 41 spēlē jau bija paspējis gūt 32 vārtus un atdot 34 rezultatīvas piespēles. 66 gūtie punkti netika pārspēti - komandā neviens vairāk nesavāca līdz pat sezonas izskaņai.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-10-02 10:22, pirms 13 gadiem
Līdz Ivanāna un Krozbija "satricinājumiem" nezināju ka tos tik ilgi ir jāārstē...

  +1 [+] [-]

, 2011-10-02 10:39, pirms 13 gadiem
Viņš izlaidīs vairāk nekā vienu spēli, pat nav vēl atļaujas pilna kontakta treniņiem.

  +9 [+] [-]

, 2011-10-02 10:40, pirms 13 gadiem
Marius rakstīja: viens no izcilākajiem visu laiku... vai nav biku par skaļu teikts?
Skaļi būtu teikt izcilākais. To,ka viņš ir viens no izcilākajiem par to nav šaubu,tāpat kā ovi,un lidstrēms un vēl pāris spēlētāji,kas šobrīd spēlē.

     [+] [-]

, 2011-10-02 11:46, pirms 13 gadiem
man jau patīk gan ivananam, gan krosbijam bija teikts ka pēc 3 nedēļām viņi varēs spēlēt a kas notika? 8-9 mēneši bija jāizlaiž..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-02 15:39, pirms 13 gadiem
ir,ir izcils...kautvai tapēc ka ļoti jauns un ir jau ļoooti daudz sasniedzis...
Stenlijs,Olimpiskais zelts,vienīgi nav PČ uzvarējis bet tas tāpat notiks,ieguvis neskaitāmas individuālās balvas..tā kā ļoti daudz un tik pa dažiem gadiem,daudziem tas nesanāk pat 20 gadus spēlējot..

  +1 [+] [-]

, 2011-10-02 15:53, pirms 13 gadiem
Pagājšsezona bija vien pierādijums,ko hokejists var izdarīt pa PUS sezonu!Nevaru vien sagaidīt,lai redzētu viņu savā darbavietā!
Kāds var pateikt,kas viņiem tagad ir kapteinis,kad Sids nav uz laukuma?

     [+] [-]

, 2011-10-02 16:44, pirms 13 gadiem
Ir, ir viens no visu laiku izcilākajiem. Protams, laika ierobežojuma dēļ viņam nav vēl izdevies savākt tik daudz punktus vai titulus kā citām leģendām (ir gan arī tādas, kas vispār paliek bez tituliem), bet nav nekādu šaubu, ka tā kā viņš spēlē, ir spējuši vēl tikai pavisam nedaudz hokejistu.

     [+] [-]

, 2011-10-02 17:39, pirms 13 gadiem
Cerams,ka shii trauma galvai, nebus pabojajusi vinja karjerju un speeles stilu.. jo vienmer,jebkura trauma,liek par sevi maniit!

     [+] [-]

, 2011-10-02 20:14, pirms 13 gadiem
Lindross rakstīja: Pagājšsezona bija vien pierādijums,ko hokejists var izdarīt pa PUS sezonu!Nevaru vien sagaidīt,lai redzētu viņu savā darbavietā!
Kāds var pateikt,kas viņiem tagad ir kapteinis,kad Sids nav uz laukuma?
Neviens. Kamēr Krosbijs būs tajā komandā, viņš būs kapteinis. NHL komandās ir ierasta prakse spēlēt bez kapteiņiem, ja tie ir savainoti, dažās tādu pat vispār nav. Viņi iztiek ar vairākiem asistentiem, kas pilda kapteiņa pienākumus. Pingvīnos tādi līdz šim ir bijuši un droši vien arī būs Malkins ar Stālu, un iespējams, ka vēl kāds trešais kamēr Krosbijs nespēlē.

     [+] [-]

, 2011-10-03 11:26, pirms 13 gadiem
Marius rakstīja: viņš ir ļoti labs hokejists, es nesaku ka viņš slikts tomēr ja runājam par visu laiku izcilākajām zvaigznēm tad diezvai viņu vēl varētu tur ierindot. šābrīža viens no izcilākajiem, vēl piekristu bet "visu laiku'- nu nē. tādam titulam vēl par agru
Tas, ka viņš ir jauns, nenozīmē, ka pēc spēles viņš nav viens no izcilākajiem, un ne tikai šī brīža NHL.

     [+] [-]

, 2011-10-05 01:17, pirms 13 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Neviens. Kamēr Krosbijs būs tajā komandā, viņš būs kapteinis. NHL komandās ir ierasta prakse spēlēt bez kapteiņiem, ja tie ir savainoti, dažās tādu pat vispār nav. Viņi iztiek ar vairākiem asistentiem, kas pilda kapteiņa pienākumus. Pingvīnos tādi līdz šim ir bijuši un droši vien arī būs Malkins ar Stālu, un iespējams, ka vēl kāds trešais kamēr Krosbijs nespēlē.
Skrastiņš vienā pārbaudes spēlē bija AVS kapteinis, kad Sakiks nespēlēja.