Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" uz "Blues" aizmaina O'Reiliju, pretī saņemot trīs uzbrucējus

Andrejs Siliņš

"Sabres" uz "Blues" aizmaina O'Reiliju, pretī saņemot trīs uzbrucējus
Raiens O'Reilijs
Foto: AP / Scanpix

LETA--NHL. Latviešu uzbrucēja Zemga Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" aizmainījusi vienu no saviem līderiem Raienu O'Reiliju uz Sentluisas "Blues" komandu, pretī dabūjot trīs uzbrucējus.

"Sabres" darījumā ieguva čehu Vladimīru Sobotku, zviedru Patriku Berglundu un amerikāni Teidžu Tompsonu. Tāpat Bufalo vienība ieguvusi 2019.gada drafta pirmās kārtas izvēli un 2021.gada drafta otrās kārtas izvēli.

Pašlaik 27 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs O'Reilijs aizvadītajā sezonā 81 spēlē guva 24 vārtus un veica 37 rezultatīvas piespēles, būdams otrs ražīgākais spēlētājs komandā.

Viņš "Sabres" vienībā pavadīja iepriekšējās trīs sezonas, kurās pildīja komandas kapteiņa asistenta pienākumus. Pirms tam viņš NHL pārstāvēja Kolorādo "Avalanche" vienību.

Tikmēr 31 gadu vecais Sobotka aizvadītajā sezonā 81 mačā guva 11 vārtus un veica 20 rezultatīvas piespēles. NHL karjeru viņš uzsāka 2007.gadā, pārstāvot Bostonas "Bruins", kur pavadīja trīs sezonas, bet nākamajos četros gados čehs bija "Blues" rindās. Turpinājumā Sobotka trīs sezonas spēlēja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kur pārstāvēja Omskas "Avangard", bet pērn atgriezās "Blues" komandā.

Savukārt 30 gadus vecais Berglunds aizvadītajā sezonā 57 spēlēs guva 17 vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles. Viņš NHL aizvadījis desmit sezonas, kurās pārstāvējis "Blues" vienību.

Jaunākais no šīs trijotnes, 20 gadus vecais Tompsons, NHL debitēja aizvadītajā sezonā, kurā 41 spēlē guva trīs vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles. Daļu no sezonas viņš pavadīja arī Amerikas Hokeja līgā (AHL), 30 mačos gūstot astoņus vārtus un veicot desmit rezultatīvas piespēles.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā "Sabres" maiņas darījumā no Pitsburgas "Penguins" ieguva uzbrucēju Konoru Šīriju un aizsargu Metu Hanviku. Tāpat "Sabres" paspārnē nonākuši vārtsargi Kārters Hatons un Skots Vedžvuds, kā arī aizsargs Brendons Hikijs.

"Sabres" aizvadītajā sezonā bija vājākā NHL komanda, bet uzvarēja drafta loterijā un ar pirmo numuru izraudzījās zviedru aizsargu Rasmusu Dālinu.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs: jekabs007

     [+] [-]

, 2018-07-02 10:00, pirms 6 gadiem
jekabs007 rakstīja: Par Tavaresa pāreju neko nerakstīs? Tomēr viens no vadošajiem NHL spēlētājiem.
vispār par viņu jau bija raksts.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-02 10:04, pirms 6 gadiem
jekabs007 rakstīja: Par Tavaresa pāreju neko nerakstīs? Tomēr viens no vadošajiem NHL spēlētājiem.
par maz uzrakstīja???
Tavaress paraksta septiņu gadu un 77 miljonu... ?

  +3 [+] [-]

, 2018-07-02 10:12, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: par maz uzrakstīja???
Tavaress paraksta septiņu gadu un 77 miljonu... ?
Vakar atvērās NHL brīvais tirgus, viens rakstelis par Tavaresu un šorīt LETA atgremojums par Sabres treidu
Agrāk atceros, tiešraidē pat gāja raksts 1.jūlijā par šo notikumu...

  +2 [+] [-]

, 2018-07-02 10:53, pirms 6 gadiem
Notikušas daudz interesantas pārejas. Bet kas grib sekot līdzi vismaz par eliteprospects kko zin un arī protams NHL live free agents tracker. Sportacentrs pašlaik uz futbola uzsēdušies un uz hokeju neskatās. Brīnums ka vēl par Jevpalovu ko uzskricelēja.

     [+] [-]

, 2018-07-02 11:17, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Vakar atvērās NHL brīvais tirgus, viens rakstelis par Tavaresu un šorīt LETA atgremojums par Sabres treidu
Agrāk atceros, tiešraidē pat gāja raksts 1.jūlijā par šo notikumu...
Visi sobrid parnemti ar futbolu. Hokejs atbidijies, pat nezinu, kura plana. Bet, ja, saistiba ar 1.juliju tada lieta bija gan, es ari to atceros.

     [+] [-]

, 2018-07-02 11:21, pirms 6 gadiem
Hokejs patiešām šobrīd var palikt malā, jo ir futbols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:04, pirms 6 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Notikušas daudz interesantas pārejas. Bet kas grib sekot līdzi vismaz par eliteprospects kko zin un arī protams NHL live free agents tracker. Sportacentrs pašlaik uz futbola uzsēdušies un uz hokeju neskatās. Brīnums ka vēl par Jevpalovu ko uzskricelēja.
uzskricilēja jo parādījās raksts forumā

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:13, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: tas var nozīmēt Girgensona ēras beigas, jo Sabres ies pēc kausa šosezon
Ar ko tad? Lielas izmaiņas, bet neredzu lielus uzlabojumus pirmajās 2as maiņās. Zemgus par savu naudu ir labs, jo var spēlēt jebkurā pozīcijā uzbrukumā un nekrist ārā no spēles. protams, arī nekādus brīnumus nerāda.

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:14, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: tas var nozīmēt Girgensona ēras beigas, jo Sabres ies pēc kausa šosezon
Nezinu par kausu, bet viena līdera vietā Zemgum tagad būs vesels bars vistiešāko konkurentu.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-02 12:34, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Nezinu par kausu, bet viena līdera vietā Zemgum tagad būs vesels bars vistiešāko konkurentu.
Kuri tad butu tie tiesie konkurenti? Nedomaju, ka Zemgum loma komanda ipasi mainisies. Savu vins vienmer godam ir atstradajis. Ja, nav vins nekada superzvaigzne, bet var gan iemest, gan piespelet, gan melno darbu padarit. Turklat vins, ka es vienmer esmu uzskatijis, ir loti gudrs speletajs, kadu NHL nav nemaz tik daudz.

  -4 [+] [-]

, 2018-07-02 13:42, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Kuri tad butu tie tiesie konkurenti? Nedomaju, ka Zemgum loma komanda ipasi mainisies. Savu vins vienmer godam ir atstradajis. Ja, nav vins nekada superzvaigzne, bet var gan iemest, gan piespelet, gan melno darbu padarit. Turklat vins, ka es vienmer esmu uzskatijis, ir loti gudrs speletajs, kadu NHL nav nemaz tik daudz.
Cienījamais lietotājs M ļoti pareizi pateica. Konkurence tikai pieaugs. Un ja seibri pieņemsies spēkā, būs jāskatās Eiropas virzienā.

     [+] [-]

, 2018-07-02 13:55, pirms 6 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Hokejs patiešām šobrīd var palikt malā, jo ir futbols.
paskaiti SC.com rakstus, nemaz futbolam nebūt nav liels īpatsvars - lielākais pēdējo 12-24 stundu laikā ir volejbolam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-02 15:33, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Cienījamais lietotājs M ļoti pareizi pateica. Konkurence tikai pieaugs. Un ja seibri pieņemsies spēkā, būs jāskatās Eiropas virzienā.
Ja tu ar konkurenci domāji kvantitāti, nevis kvalitāti, tad jā, tā tas varētu būt. Bet uzsvēršu vēlreiz - Zemgus uz šī fona izceļas ar KVALITĀTI! Vismaz Bufalo komandā noteikti. Var tikai zīlēt, kā viņam ietu piemēram Pitsburgā, bet Bufalo lielā mērā ir tieši viņam piemērota komanda. Vismaz līdz šim tas tā ir bijis. Jā, ir bijuši kaut kādi melnie posmi Zemgum, kad spēle neiet, bet kuram tad tādu nav? Pagāšgad Vegasai Zemgu neatdeva, kaut gan tāda iespēja pastāvēja, un arī ne pirms, ne pēc tam komandas vadība nav vēlējusies no viņa atbrīvoties, tātad viņam tic un ar viņu rēķinās. Tad par ko mēs te vēl runājam?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-02 15:57, pirms 6 gadiem
Zemgus jau laicīgi ieguldīja naudu zemākas līgas hokejkomandā,ja neizturēs konkurenci,kārs slidas vadzī un nodarbosies ar biznesu,bet vislabāk to jums zinās pateikt pats Zemgus,ja sporta centra zviedru valodas speči papūlēsies nointervēt Girgensonu.(Kā skan viņa uzvārds zviedriski,Suveizda?)

     [+] [-]

, 2018-07-02 16:05, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Zemgus jau laicīgi ieguldīja naudu zemākas līgas hokejkomandā,ja neizturēs konkurenci,kārs slidas vadzī un nodarbosies ar biznesu,bet vislabāk to jums zinās pateikt pats Zemgus,ja sporta centra zviedru valodas speči papūlēsies nointervēt Girgensonu.(Kā skan viņa uzvārds zviedriski,Suveizda?)
Labs joks, hokejistam pat 30 nav un kārs slidas vadzī? Esi viņam pietuvināta persona, lai tā teiktu? Tad jau Gudro arī tūlīt slidas kārs vadzī un Porziņģis botas arī, kas iegulda Liepājas basī.

     [+] [-]

, 2018-07-02 19:11, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Zemgus jau laicīgi ieguldīja naudu zemākas līgas hokejkomandā,ja neizturēs konkurenci,kārs slidas vadzī un nodarbosies ar biznesu,bet vislabāk to jums zinās pateikt pats Zemgus,ja sporta centra zviedru valodas speči papūlēsies nointervēt Girgensonu.(Kā skan viņa uzvārds zviedriski,Suveizda?)
Katrs var paklausīties
https://translate.google.lv/?hl=lv#...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-02 20:51, pirms 6 gadiem
Ja pat latviešu uzvārdus šajā portāla neprot izlocīt (pirmā rindkopa šajā rakstā), tad mēģināt visiem parādīt ārzemju uzvārdu atveidi ir vnk stulbuma kalngals!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja