Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canes" nonāk soļa attālumā no konferences fināla, "Stars" izlīdzina sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Canes" nonāk soļa attālumā no konferences fināla, "Stars" izlīdzina sēriju
Džastins Viljamss (Hurricanes) gūst uzvaras vārtus. Foto: AFP/Scanpix

Tikai vienas uzvaras attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa austrumu konferences fināla nonākusi Karolīnas "Hurricanes", kas ar 5:2 sakāva Ņujorkas "Islanders", sērijā esot vadībā ar 3-0.

Mača sākumā pilnībā dominēja viesuļvētras, kas praktiski noslaucīja "Islanders" aizsardzību, pēc vairākiem neizmantotiem momentiem septītajā minūtē Teuvo Teravainenam pielabojot Džeikoba Sleivina neprecīzu metienu un panākot 1:0. Tiesa mājinieku spiediens gan tika apslāpēts, pēc 22 sekundēm Vorenam Fogelam nopelnot noraidījumu, kas ļāva viesu hokejistam Devonam Tēvzam ar tālu metienu izlīdzināt rezultātu - 1:1. Otrā perioda vidusdaļā noraidījumu nopelnīja "Canes" aizsargs Džastins Folks, mājiniekiem mazākumu izturot un aizsargam pēc soda izciešanas izraujoties vienatnē ar vārtsargu Robinu Lēneru - 2:1. Tiesa "Islanders" atkal spēja ātri atgūt līdzsvaru, Džošam Beilijam izmantojot Vorena Fogela nespēju dabūt ripu ārpus savas zonas (2:2).

Viss izšķīrās noslēdzošajā periodā, kur pārsvars piederēja mājiniekiem. Uzvaras vārtus mazāk nekā desmit minūtes līdz beigām pēc lieliskas Sebastjana Aho piespēles guva Džastins Viljamss (3:2). Pēdējā minūtē punktu mačam ar metieniem tukšos vārtos pielika Teravainens un Aho.

Otrajā spēlē par spīti tam, ka sestajā minūtē pirmie vārtus spēja gūt viesi Sentluisas "Blues", skaitliskajā vairākumā izceļoties Vladimiram Tarasenko, Dalasas "Stars" intrigu par uzvarētāju spēja dzēst līdz otrās trešdaļas izskaņai. Pirmajā periodā mājinieku rindās no vārtu priekšas precīzs bija Džeisons Dikinsons, kamēr no sāna ātrs un precžis metiens padevās Džeisonam Specam (2:1). Savukārt otrajā periodā labās metienu pozīcijās ātros uzbrukumos tika iespēlēti Jons Klingbergs un Rūps Hincs, abiem pārspējot Džordanu Binigtonu "Blues" vārtos - 4:1 "Stars". Biningtons trešdaļas noslēgumā uzsāka rupjības pret mājinieku uzbrucēju Džeimiju Bennu un vārtsargu Benu Bišopu, tādējādi nopelnot kopumā četras soda minūtes, kas bija pirmās viņa NHL karjerā.

Pēdējā periodā pārsvars piederēja "Blues" hokejistiem, sešas minūtes un 26 sekundes līdz pamatlaika noslēgumam Robertam Tomasam ar plaukstas metienu vārtu augšējā stūrī samazinot rezultāta starpību līdz 2:4. Tiesa nekas vairāk viesiem vairs neizdevās, sērijā rezultātam kļūstot 2-2. Naktī uz 4. maiju sērija atgriezīsies Sentluisā.

Stenlija kausa izcīņas otrā kārta

Austrumu konference

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērijā
Bruins - Blue Jackets3:2 P2:3 P1:21-2
Islanders - Hurricanes0:1 P1:22:50-3

Rietumu konference

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērijā
Blues - Stars3:22:44:32:42-2
Sharks - Avalanche5:23:44:22-1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2019-05-02 08:26, pirms 5 gadiem
Canes laiž kā Irbes laikos 😉

     [+] [-]

, 2019-05-02 08:54, pirms 5 gadiem
PIEVIENOJIES MŪSU HOKEJA FANU WHATSAPP GRUPAI

https://chat.whatsapp.com/L0U3sE7DD...

  +2 [+] [-]

, 2019-05-02 10:51, pirms 5 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Canes laiž kā Irbes laikos 😉
Domājams, ka Reilijā daudz labprātāk atceras 2006. gada vasaru un Kemu Vordu.