Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Koskinens pamet SKA un atgriežas NHL

Koskinens pamet SKA un atgriežas NHL
Miko Koskinens
Foto: Sputnik/Scanpix

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Sanktpētebrugas SKA vārtsargs Miko Koskinens pametīs šo komandu, lai pievienotos Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībai Edmontonas "Oilers".

Miko Koskinens, kurš iepriekšējās piecas sezonas pavadīja Kontinentālajā hokeja līgā, pārstāvot Novosibirskas "Sibir" un Sanktpēterburgas SKA komandas, ir vienojies ar Nacionālās hokeja līgas vienību Edmontonas "Oilers" par to, ka nākošo sezonu viņš pavadīs šīs komandas sistēmā.

Lai arī līgumu ar somu vārtsargu "Oilers" drīkstēs slēgt vien pēc diviem mēnešiem, jau pašlaik ir paziņots, ka Edmontonas vienība vienu no KHL vadošajiem vārtsargiem savās rindās ir dabūjusi uz vienu sezonu un maksās viņam divus miljonus ASV dolāru, bet bonusā vēl pusmiljonu par līguma parakstīšanu.

Jāpiebilst, ka 2017./2018. gada sezona 29 gadus vecajam Koskinenam, neskatoties uz to, ka Sanktpēterburgas komanda nenosargāja Gagarina kausu, padevās diezgan laba, jo 29 mačos viņš vidēji ielaida tikai 1.57 vārtus, atvairot 93.7% metienu. Arī 15 izslēgšanas spēļu mačos viņš bija lielisks – 1.62 vārti vidēji mačā un 93.5% atvairīto metienu.

Tāpat 200 cm garais un 95 kg smagais vārtsargs spēlēja arī Somijas izlasē, olimpiskajās spēlēs, kur vārtos stājās visās piecās komandas cīņās, vidēji mačā ielaižot 2.01 vārtus un tiekot galā ar 93.2% metienu.

Atgādināsim, ka Miko Koskinens jau bija izmēģinājis savus spēkus NHL, jo 2009. gadā viņu ar kopējo 31. numuru draftā izvēlējās Ņujorkas "Islanders", taču šajā vienībā divkārtējais pasaules vicečempions nespēja nostiprināties, aizvadot vien četras spēles 2010./2011. gada sezonā (4.33 vārti vidēji spēlē, 87.3% atvairīto metienu), lielāko daļu šī karjeras posma pavadot Amerikas hokeja līgas (AHL) Bridžportas "Sound Tigers" komandā.

Skatoties uz Edmontonas "Oilers" vārtuvīru sastāvu jāsaka gan, ka šobrīd vienībai tas ir vājais punkts, jo aizvadītajā sezonā nedz Kems Talbots, nedz Als Montoija nespēja nodemonstrēt savu labāko sniegumu. Abiem vārtsargiem ar "Oilers" vienību ir arī aktīvi līgumi uz nākošo sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/


, 2018-05-02 21:02, pirms 6 gadiem
Ātri gan šī ziņa ielikta SC!😁
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-02 23:19, pirms 6 gadiem
Izkonkurēs Montoju un pacīnīsies ar Tālbotu par nr1 pozīciju. Tomēr savus lieliskos ciparus KHL nereāli atkārtot vienā no līgas sliktākajām aizsardzības komandām.
, 2018-05-03 06:01, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка
, 2018-05-03 06:45, pirms 6 gadiem
Tūlīt jau atkal būs "līgu specu" ņemšanās...😆😆😆 Koskinens laikam ir ieguvis pārliecību lai mēģinātu vēlreiz
, 2018-05-03 07:42, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Pēc utaino loģikas pats pamet Pasaules spēcīgāko līgu,krievu h uiņas līgu(KHL) un aizbrauc spēlēt uz "kaut kādu"zemāku līgu
Koskinens sadomazo
Obligati jaliek lamu vardi un tavi debilie smaidini, liecina ka pratina Tev nav!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.