Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Video: "Flyers" vārtsargs Noivirts spēles laikā zaudē samaņu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers" aizvadītajā naktī savā laukumā ar 3:0 pieveica Ņūdžersijas "Devils". Tomēr jau pirmās trešdaļas vidū spēle beidzās čehu vārtsargam Mihalam Noivirtam, kurš bija atvairījis sešus metienus, jo viņš zaudēja samaņu un saļima uz ledus.

Noivirts, kurš pirms laukuma pamešanas atguva samaņu, tika nogādāts slimnīcā dažādu pārbaužu veikšanai. "Pagaidām viss izskatās pozitīvi," teica "Flyers" ģenerālmenedžeris un bijušais vārtsargs Rons Hekstāls. Komanda nākamo spēli aizvadīs viesos pret Ņujorkas "Rangers", tomēr čehs nedosies izbraukumā. "Pašreizējais plāns ir vēl viena ārstu pārbaude pirmdien, lai būtu pilnīgi droši, kas viss ir kārtībā," papildināja Hekstāls.

"Flyers" ģērbtuvē pēdējās dienās plosījusies slimība, tāpēc nevarēja palīdzēt pamatvārtsargs Stīvs Meisons, kurš juties pagalam slikti. Par simptomiem sūdzējies arī Noivirts. No fārmkluba nācies izsaukt Entoniju Stolāru, kurš uz rezervistu soliņa nonāca tikai brīdī, kad mačs jau bija sācies, tomēr tas netraucēja nosargāt sauso uzvaru. Hekstāls sacīja, ka pirms mača nevienam nebija šaubu par Noivirta veselības stāvokli.

"Reizēm gadās pamatīgi saaukstēties, slimības rezultātā zaudē daudz šķidruma, un varbūt tas bija viens no iemesliem," spekulēja "Flyers" uzbrucējs Džordans Vīls. "Priecājos, ka viņam viss ir kārtībā. Redzot, ka kas tāds notiek ar tavu komandas biedru, ķermeni pārņem nepatīkamas sajūtas."


Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
Vērtējums: +1

  -1 [+] [-]

, 2017-04-02 13:47, pirms 7 gadiem
Galīgi jau galvu saspieduši? Kāds solis pa kreisi???

  +5 [+] [-]

, 2017-04-02 15:27, pirms 7 gadiem
Paldies dievam ka ar viņu viss ir kartībā ,lai gan galīgi ir nepatīkami kautko tādu redzēt

  +3 [+] [-]

, 2017-04-02 17:37, pirms 7 gadiem
Sākumā nepievērsu uzmanību jo domāju,ka ar šaibu dabujis.Paldies Dievam viss ir kārtībā, tiešām nepatīkamas izjūtas pārņem