Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" bez Ovečkina pārtrauc zaudējumu sēriju, Vasiļevskis un Graiss kopā atvaira 77 metienus

"Capitals" bez Ovečkina pārtrauc zaudējumu sēriju, Vasiļevskis un Graiss kopā atvaira 77 metienus
Foto: Reuters/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlēs aizvadītajā naktī zaudējumu sēriju izdevās pārtraukt Stenlija kausa īpašniekiem Vašingtonas „Capitals”, bet Tampabejas „Lightning” un Ņujorkas „Islanders” duelī vienīgie vārti tika gūti pēcspēles metienu sērijā.

Septiņu zaudējumu sēriju pārtraukt izdevās Vašingtonas „Capitals” komandai, kas, spēlējot bez Aleksandra Ovečkina, savā laukumā ar 4:3 pārspēja Kalgari „Flames”. Uzvaras vārtus 57 sekundes līdz mača beigām guva Jevgeņijs Kuzņecovs. Ovečkinam šī spēle bija jāizlaiž tādēļ, ka līga viņu bija diskvalificējusi par atteikšanos piedalīties Zvaigžņu spēlē. Rietumu konferences līderi „Flames” hokejisti piedzīvoja tikai otro zaudējumu pēdējās desmit spēlēs.

Līgas līdervienības Tampabejas „Lightning” viesos ar 1:0 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Ņujorkas „Islanders”. Andrejs Vasiļevskis atvairīja 36 metienus, aizvadot ceturto „sauso” spēli šosezon, bet „Islanders” vārtsargs Tomass Graiss atvairīja 41 metienu, ļaujot savai komandai vismaz punktu izcīnīt jau septītajā mačā pēc kārtas. „Bullīšu” sērijā uzvaru Tampas komandai nodrošināja zviedru aizsargs Viktors Hedmans. „Lightning” vairāk par diviem vārtiem nav pratuši gūt piecās no pēdējām sešām spēlēm.

Nešvilas „Predators” pēdējā trešdaļā iemeta četrus bezatbildes vārtus un pieveica Floridas „Panthers” ar 4:1. Divus vārtus guva Viktors Arvidsons, trīs rezultatīvas piespēles atdeva Filips Fošberjs, bet Jūse Saross atvairīja 27 metienus, palīdzot „plēsoņām” svinēt trešo panākumu pēc kārtas.

Denija Dekeisera vārtu guvums nodrošināja Detroitas „Red Wings” uzvaru papildlaikā pār Toronto „Maple Leafs”, kuras rindās debitēja no Losandželosas „Kings” iegūtais aizsargs Džeiks Mazins. „Red Wings” uzvarējuši četrās no pēdējām sešām spēlēm, lai gan pirms tam 15 mačos bija guvuši tikai divas uzvaras. Jāpiebilst, ka Zvaigžņu spēles pārtraukuma dēļ Detroitai šī bija pirmā spēle desmit dienu laikā, bet Toronto – pirmais mačs deviņu dienu laikā.

Desmito uzvaru pēdējās 14 spēlēs guva Karolīnas „Hurricanes”, kas ar 5:2 pieveica Vegasas „Golden Knights”. Petrs Mrāzeks atvairīja 23 metienus, bet Džastins Folks guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. Pērnās sezonas finālistiem „Golden Knights” šis bija trešais zaudējums pēc kārtas un piektais pēdējās septiņās spēlēs, tomēr komanda pašlaik stabili atrodas izslēgšanas spēļu zonā.

Trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas „Stars”, kas ar 3:1 uzvarēja Minesotas „Wild”. Uzvaras vārtus nepilnas astoņas minūtes līdz mača beigām iemeta Tailers Segins, bet Bens Bišops atvairīja 21 metienu. Tikmēr „Wild” komandai pirmajā mačā pēc Zvaigžņu spēles nedēļas nogales pārtrūka trīs uzvaru sērija.

1. februāra NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Sabres – Blackhawks3:7
Panthers – Predators1:4
Islanders – Lightning0:1 (p.m.)
Penguins – Senators5:3
Capitals – Flames4:3
Red Wings – Maple Leafs3:2 (pag.)
Hurricanes – Golden Knights5:2
Stars – Wild3:1

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2019-02-02 09:58, pirms 5 gadiem
Vasiļevskis monstrs. Šobrīd krievu pirmais vārtsargs.

  -4 [+] [-]

, 2019-02-02 10:08, pirms 5 gadiem
Kāds nu pirmais vārtsargs - naktssargu līgā jau jebkurš krievs plosīties. Par šo pat Biļalovs būtu labāks.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 13:20, pirms 5 gadiem
Bet kas par spēli BLACKHAWKS izpildījumā,un tā spēlē šobrīd konferences 14.vieta,iespaidīgi!!!