Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL janvāra labākie - Kuzņecovs, Krofords un Letangs

NHL janvāra labākie - Kuzņecovs, Krofords un Letangs
Jevgeņijs Kuzņecovs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība nosaukusi aizvadītā mēneša trīs labākos hokejistus. Pirmās zvaigznes gods šoreiz piešķirts Vašingtonas “Capitals” uzbrucējam Jevgeņijam Kuzņecovam, kurš aiz sevis atstājis Koriju Krofordu un Krisu Letangu.

Par janvāra labāko atzīts Jevgeņijs Kuzņecovs, kurš desmit spēlēs guva četrus vārtus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles un patlaban ar 49 punktiem ir izvirzījies komandas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī. Tāpat Kuzņecovs piedalījās Zvaigžņu spēlē, kur aizstāja savainoto Džonatanu Teivzu.

Otrās zvaigznes tituls tika piešķirts Čikāgas “Blackhawks” vārtu vīram Korijam Krofordam, kurš aizvadītajā mēnesī palīdzēja izcīnīt astoņas uzvaras pēc kārtas, kas ļāva viņa pārstāvētajai komandai pakāpties uz pirmo vietu Rietumu konferencē. Krofords vidēji mačā atvairīja 95.2% pretinieku metienus, bet deviņās no desmit spēlēm zaudēja divus vai mazāk vārtus. Patlaban viņam ir visvairāk sausās spēles sezonā, kā arī viņš ieņem otro vietu starp vārtsargiem pēc izcīnītajām uzvarām un ceturto vietu atvairītajos metienos.

Savukārt trešās zvaigznes gods pienācās Pitsburgas “Penguins” aizsargam Krisam Letangam, kurš desmit spēlēs sakrāja 14 punktus (3+11). 2.janvārī Letangs vienā mačā izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, savukārt vēlāk četrās spēlēs sakrāja vairāk par vienu rezultativitātes punktu. Neskatoties, ka šosezon izlaidis desmit spēles, viņš ir devītais labākais vārtu guvējs starp aizsargiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/evgeny-kuz...

     [+] [-]

, 2016-02-02 03:00, pirms 8 gadiem
A kur Džons Skots?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja