Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Stars" atstāj sausā NHL līderi, "Coyotes" pēc zaudējuma "Sabres" pieveic Pitsburgu

"Stars" atstāj sausā NHL līderi, "Coyotes" pēc zaudējuma "Sabres" pieveic Pitsburgu
"Stars" vārtsargs Dens Eliss kontrolē notikumus mačā pret "Ducks"
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sausās uzvaras ar identisku rezultātu (2:0) izcīnījušas Filadelfijas „Flyers” un Dalasas „Stars” komandas, turklāt „Stars” prata izbraukumā pieveikt līgas līderi Anaheimas „Ducks”. Savukārt Fīniksas „Coyotes” ar 3:1 pieveikusi Austrumu līdervienību Pitsburgas „Penguins”.

26 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Fils Kesels izcēlies ar hat-trick mačā pret „Senators”, palīdzot Toronto „Maple Leafs” gūt uzvaru ar 6:3. Spēle gan izvērtās samērā līdzīga, un vēl 54. minūtē rezultāts bija 3:3, taču Kesels guva ceturtos vārtus, kas viņam bija jau 30. sezonā, bet Tailers Bozaks un Nazems Kadri pielika punktu „Senators” sakāvei.

Divas dienas pēc zaudējuma Zemgus Girgensona „Sabres” saviem līdzjutējiem revanšējusies Fīniksas „Coyotes”, kura ar 3:1 pieveica Austrumu konferences līderi Pitsburgas „Penguins”. Uzvaras vārti čehu aizsarga Zbineka Mihaleka kontā, kurš agrāk spēlēja Pitsburgā. Ironiskā kārtā savus iepriekšējos vārtus NHL Mihaleks bija guvis 2012. gada martā, kad spēlēja „Penguins” formā pret Fīniksas komandu.

Stīvs Meisons tikmēr aizvadījis sauso spēli „Flyers” rindās, ar uzvaru 2:0 vēl vairāk padziļinot Losandželosas „Kings” problēmas. Meisons atvairīja visus 35 metienus, kamēr viņa kolēģis laukuma pretējā pusē Džonatans Kviks piedzīvoja tikai 13 metienus, no kuriem atvairīja 11. Pēdējās 10 spēlēs pagājušās sezonas konferences fināliste „Kings” uzvarējusi tikai divreiz un tās pozīcija izslēgšanas spēlēs vairs ne tuvu neizskatās stabila.

„Blackhawks” šosezon ir rezultatīvākā komanda NHL, kamēr „Sharks” šajā ziņā ir astotajā vietā līgā, tiesa, savstarpējā duelī rezultāts tika atklāts tikai trešā perioda sākumā, kad viena vairākuma laikā ar vārtu guvumiem apmainījās Džo Pavelskis un Brendons Sāds. Pamatlaikā un papildlaikā vairāk vārtsargi netika pārspēti, bet pēcspēles metienos prasmīgāki bija "Sharks" hokejisti, uzvarot ar 2:1.

Vienu no sezonas retajiem zaudējumiem mājās piedzīvojusi līgas līdere Anaheimas „Ducks”, kura nespēja pārspēt „Stars” vārtsargu Denu Elisu un zaudēja ar 0:2. Savukārt Kolumbusas „Blue Jackets” bez liekām problēmām pārspēja Floridas „Panthers” (4:1).

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Bruins-Oilers4:0Canadiens-Lightning1:2 P
Avalanche-Sabres7:1Kings-Flyers0:2
Maple Leafs-Senators6:3Blue Jackets-Panthers4:1
Blues-Predators4:3 PMCoyotes-Penguins3:1
Flames-Wild4:3 PDucks-Stars0:2
Sharks-Blackhawks2:1 PM

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2014-02-02 09:18, pirms 10 gadiem
Sabres spēle jau pēc pirmā perioda viss bija skaidrs žel ka guddijam atkal jābrauc atpakaļ uz ahl prieks pa BLue jackets gribā viņus palyoffā redzēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-02 10:58, pirms 10 gadiem
9thGOLD4RUSSIA2 rakstīja: Tarasenko atkal 2 punkti. Izlīdzina spēli un izrauj uzvaru bullīšos! Čalis sāk sevi pierādīt kā vienu no labākajiem.
Philam Kesselam 3+1. Vnk visiem parbrauc pari! Calis sevi pierada ka viens no labakajiem!
, 2014-02-02 12:48, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: Philam Kesselam 3+1. Vnk visiem parbrauc pari! Calis sevi pierada ka viens no labakajiem!
Skiet ka vinjam tas ir 2. Hat-tricks shosezon!
, 2014-02-02 12:48, pirms 10 gadiem
9thGOLD4RUSSIA2 rakstīja: Tarasenko atkal 2 punkti. Izlīdzina spēli un izrauj uzvaru bullīšos! Čalis sāk sevi pierādīt kā vienu no labākajiem.
Timer Makkinonam 3 punkti, un vinsh parliecinosi iet pec kaldera!
, 2014-02-02 16:52, pirms 10 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Timer Makkinonam 3 punkti, un vinsh parliecinosi iet pec kaldera!
žel tikai ,ka tie 3 punkti pret Girgja Sabres
, 2014-02-02 18:44, pirms 10 gadiem
Reāli Gudiju aizsūtija uz AHL, šis kravā koferus lai jau rīt būtu Rīgā
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.