Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" un "Golden Knights" 2019. gadu sāk ar sausajām uzvarām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Predators" un "Golden Knights" 2019. gadu sāk ar sausajām uzvarām
Viktors Arvidsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas laukumos sausās uzvaras izcīnījušas Nešvilas "Predators" un Lasvegasas "Golden Knights" komandas.

Iepriekš sešus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī Nešvilas "Predators" tika pie otrās uzvaras pēc kārtas, savā laukumā ar 4:0 pieveicot Filadelfijas "Flyers". Par galveno varoni kļuva soms Juse Saross, kurš tika galā ar 32 metieniem. Savukārt panākumu ar diviem vārtiem kaldināja zviedrs Viktors Arvidsons. Vēl izcēlās Kreigs Smits, kurš 23. minūtē atklāja rezultātu, un Roko Grimaldi, kurš pielika punktu.

Ar 41 spēlē sakrātajiem 50 punktiem "Predators" ir savas divīzijas otrajā vietā, atpaliekot tikai no Vinipegas "Jets", kamēr "Flyers" ir Austrumu konferences priekšpēdējā komanda, apsteidzot tikai Otavas "Senators".

Lasvegasas "Golden Knights" mājās tika galā ar Losandželosas "Kings" – 2:0. Sesto sauso spēli sezonā aizvadīja Marks Andrē Flerī, taču viņam nācās atvairīt tikai 17 metienus. Savukārt "Kings" vārtu vīrs Džeks Kempbels, kurš kapitulēja tikai vienu reizi, atvairīja 46 metienus. Uzvaras vārtus noslēdzošās trešdaļas ievadā iemeta Brendons Pirri, bet Alekss Taks 33 sekundes līdz beigām iemeta tukšos vārtos.

"Golden Knights" tika pie ceturtā panākuma pēc kārtas, un Lasvegasas komanda turpina ceļu augšup – ar 52 punktiem tā ir otrā labākā savā divīzijā un trešā visā Rietumu konferencē. Savukārt "Kings" rietumos apsteidz tikai vienu komandu – Sentluisas "Blues". Tiesa, Losandželosa aizvadījusi par četrām spēlēm vairāk, bet ir tikai vienu punktu priekšā.