Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bekstrēmam četri punkti, Ovečkinam – trīs, "Capitals" septītā uzvara pēc kārtas

Rolands Eliņš

Bekstrēmam četri punkti, Ovečkinam – trīs, "Capitals" septītā uzvara pēc kārtas
Foto: USA Today Sports/Scanpix

NHL čempionvienība Vašingtonas „Capitals” šonakt izcīnīja savu septīto uzvaru pēc kārtas, ar 6:3 savā laukumā pieveicot „Devils”, savukārt uz leju turpina grimt Losandželosas „Kings”, kas šonakt ar 1:4 piekāpās „Flames”.

„Capitals” ar šo uzvaru pacēlusies uz pirmo vietu Metropoles divīzijā, kamēr Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, par četriem punktiem atpaliekot arī no Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo „Sabres”. Pēc Bufalo uzvaru sērijas apraušanās tieši Vašingtonai tagad ir garākā aktīvā uzvaru sērija līgā – „Capitals” uzvarējusi septiņos mačos pēc kārtas.

Šodienas mača pirmie divi periodi neradīja iespaidu, ka gaidāma ļoti rezultatīva spēle. Rezultātu jau pašā sākumā atklāja Niklass Bekstrēms, kamēr otrajā periodā vārti tika gūti tikai mazākumā – jau perioda astotajā sekundē savu iespēju paspēja izmantot Toms Vilsons „Capitals” sastāvā, bet perioda vidū Ņūdžersijai ar to pašu atbildēja Treviss Zajacs. Trešajā periodā abas komandas apmainījās ar diviem vārtu guvumiem, „Devils” 59. minūtē panākot 3:4, taču atlikušajā laikā Aleksandrs Ovečkins un Bekstrēms ar vārtu guvumiem nokārtoja Vašingtonas uzvaru 6:3.

Bekstrēms guva „hat-trick” un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kas nozīmē, ka pēdējo divu spēļu laikā viņš savā rēķinā ierakstījis septiņus punktus. Ovečkins pievienoja vienus vārtus un divas piespēles, un abi „Capitals” uzbrucēji līdz ar šo maču pārsniedza šosezon 30 gūto punktu robežu. „Capitals” vārtos 33 no 36 pretinieku metieniem atvairīja Breidens Holtbijs, bet Ņūdžersijai pa diviem punktiem guva šveicietis Niko Hišīrs un Teilors Hols.

Anaheimas „Ducks” ar Raiena Geclafa vārtiem papildlaikā viesos pieveica „Hurricanes”, tiekot pie piektās uzvaras pēdējās sešās spēlēs, kamēr „Flames” visnotaļ pārliecinoši sakāva „Kings” ar 4:1. Losandželosas komandai izdevās izdarīt tikai 14 metienus pa vārtiem, un tās sastāvā spēlei nebija pieteikts krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kurš iepriekš bija pazemināts uz ceturto maiņu, bet tagad nespēlēja savainojuma dēļ. „Kings” ar 19 punktiem ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē. Bet priekšpēdējās vietas īpašniece „Blues” viesos ar 3:2 pieveica Kolorado, apturot „Avalanche” sešu uzvaru sēriju. Uzvaras vārti aizsarga Koltona Paraiko rēķinā.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Panthers-Sabres3:2 P
Capitals-Devils6:3
Hurricanes-Ducks2:1
Avalanche-Blues2:3 P
Flames-Kings4:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-12-01 13:49, pirms 5 gadiem
Tomēr ielika rakstu