Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Divi vārti trīs sekundēs – "Islanders" atkārto NHL rekordu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divi vārti trīs sekundēs – "Islanders" atkārto NHL rekordu
Anderss Lī atzīmē Ņujorkas "Islanders" uzvaras vārtus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Ņujorkas "Islanders" noslēdzošajā trešdaļā nenoturēja trīs vārtu pārsvaru, tomēr tika pie laimīgas uzvaras ar 5:3 pret čempioni Pitsburgas "Penguins". 27 sekundes līdz beigām vadību atjaunoja Anderss Lī, bet tikai trīs sekundes vēlāk iemeta Nikolajs Kuļomins, tādējādi atkārtojot rekordu.

Ņujorkas "Islanders" pirmoreiz vadībā izvirzījās 13 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām, kad trešos vārtus sezonā iemeta Džonijs Boičaks. Laukuma saimniekiem neizdevās pretuzbrukums, bet ripa nonāca līdz vadošajam aizsargam, kurš no labās malas izdarīja spēcīgu metienu un izmantoja burzmu vārtu priekšā.

Otrās trešdaļas ievadā un noslēgumā Pitsburgas "Penguins" ielaida vēl divus vārtus, nonākot iedzinējos ar 0:3. Vispirms pēc metiena no zilās līnijas atlēkusī ripa trāpīja uzbrucējam Džeisonam Čimeram, līdz ar rikošetu no vārtsarga Meta Mareja laimīgi atrada ceļu vārtos. Pēcāk bloķēts metiens ļāva Ņujorkas "Islanders" aizskriet pretuzbrukumā, punktu pieliekot Keisijam Sizikasam.

Tomēr čempioni laika posmā no 41. līdz 54. minūtei panāca izlīdzinājumu. Atspēlēšanos ievadīja Konors Šīrijs, kurš pēc kapteiņa Sidnija Krosbija uzvarētās divcīņas un Patrika Hornkvista metiena bija pirmais pie atlēkušās ripas, izceļoties noslēdzošās trešdaļas 32. sekundē. Turpinājumā Džastins Šulcs tika līdz vārtu priekšai un guva savus pirmos vārtus sezonā, bet 3:3 panāca Jevgeņijs Malkins, kuram pēc lieliskas piespēles atlika iemest tukšos vārtos.

Taču pēdējais vārds piederēja Ņujorkas "Islanders". 27 sekundes līdz beigām uzvaras vārtus guva Anderss Lī, kurš pielaboja metienu no zilās līnijas, bet 24 sekundes līdz noslēgumam Nikolajs Kuļomins no laukuma centra raidīja ripu tukšajā sāncenšu cietoksnī. Gūstot vārtus ar trīs sekunžu intervālu, "Islanders" atkārtoja Nacionālās hokeja līgas rekordu, kas pieder arī Sentluisas "Eagles" (1935. gada 12. marts) un Minesotas "Wild" (2004. gada 21. janvāris).

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā pirmo reizi kopš 2011. gada 9. aprīļa komanda guva divus vārtus pirmajā minūtē. Fredijs Hamiltons iemeta 19. sekundē, Kriss Verstīgs piebalsoja pēc pusminūtes, un Kalgari "Flames" savā laukumā ar 3:0 pieveica Toronto "Maple Leafs". Čads Džonsons atvairīja visus 39 sāncenšu metienus, bet "Flames" ciemiņus no Toronto neuzņēma laipni – mājās uzvarēti desmit no pēdējiem 11 savstarpējiem dueļiem.

Hamiltons aiz vārtiem izdarīja spēka paņēmienu, palīdzot iegūt ripu, un pēcāk labajā iemetien aplī sagaidīja piespēli no malas un meta tuvajā stūrī. Uzbrucējam tie bija trešie vārti karjerā, bet Verstīgs iemeta ceturto ripu sezonā, pretuzbrukumā tiekot pie atlēkušās ripas. Punktu pirmās trešdaļas beigās pielika Mets Steidžans.

Visbeidzot Rietumu konferences milžu cīņā Sanhosē "Sharks" otrās trešdaļas beigās guva divus vārtus 30 sekunžu laikā un viesos ar 4:1 pieveica Losandželosas "Kings". Vispirms Logans Kutūrs bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc metiena no vidējas distances, bet pārsvaru palielināja Raiens Kārpenters, kurš pretuzbrukumā divi pret vienu izvēlējās mest pats un trāpīja starp kājsargiem.

NHL regulārā sezona, 1. decembris

SpēleRezultātsFakts
Islanders – Penguins5:3Divi vārti trīs sekundēs
Flames – Maple Leafs3:0Divi vārti pirmajā minūtē
Kings – Sharks1:4Divi vārti 30 sekundēs

  +2 [+] [-]

, 2016-12-01 12:38, pirms 7 gadiem
oh es dumiķītis, domāju kruts metiens pēc pirmā gola, bet tukšos vārtos, ghhh, tādus 3 sekundes golus var štancēt visi kas uzvar iemetienu un pretinieki bez kīpera ;/

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 13:04, pirms 7 gadiem
off topics iesaku

Hockey player hits referee with stick and a follow up punch

LiveLeak.com - Hockey player hits referee with...

tik es nesapratu, pa galvu vai pa bortu ar nūju iemauca