Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" vārtsargs Spārkss NHL debitē ar "sauso" spēli

"Maple Leafs" vārtsargs Spārkss NHL debitē ar "sauso" spēli
Garets Spārkss saņem komandas biedru apsveikumus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pagājušajā naktī ar „sauso” spēli pasaules spēcīgākajā līgā debitēja Toronto „Maple Leafs” komandas 22 gadus vecais amerikāņu vārtsargs Garets Spārkss.

Toronto „Maple Leafs” hokejisti ar 3:0 savā laukumā pieveica Edmontonas „Oilers”, bet Garets Spārkss savā pirmajā mačā NHL atvairīja visus 24 pretinieku metienus. Jaunais vārtsargs kļuva par pirmo vārtsargu „Maple Leafs” kluba vēsturē, kurš līgā debitējis ar „sauso” spēli. Kad pēcspēles intervijā viņam pieminēja šo faktu, Spārkss gavilējošo tribīņu priekšā nesavaldīja asaras. Kopumā Spārkss ir 25. vārtsargs NHL vēsturē, kurš debijas spēlē nosargājis vārtus neskartus. Kopš 2000. gada šāds sasniegums tagad izdevies septiņiem vārtu vīriem.

Trīs zaudējumu sēriju pārtraukt izdevās Ņujorkas „Rangers” komandai, kas savās mājās ar 4:3 pārspēja Karolīnas „Hurricanes”. Bet otra Ņujorkas komanda „Islanders” izcīnīja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs, savā laukumā ar 5:3 pieveicot Kolorādo „Avalanche”. Naktī uz ceturtdienu abas komandas „Barclays Center” arēnā aizvadīs pirmo savstarpējo maču šajā sezonā.

Vēl vienā spēlē Anaheimas „Ducks” hokejisti savā laukumā ar 4:0 uzvarēja Vankūveras „Canucks”, 22 gadus vecajam Džonam Gibsonam atvairot visus 25 metienus. „Ducks” komanda cenšas atgūties pēc katastrofālā sezonas sākuma (vieni vārti pirmajās četrās spēlēs, viena uzvara pirmajos desmit mačos), pašlaik ar 23 punktiem ieņemot 11. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

30. novembra NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Avalanche – Islanders3:5
Hurricanes – Rangers3:4
Oilers – Maple Leafs0:3
Canucks – Ducks0:4

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -4 [+] [-]

, 2015-12-01 17:55, pirms 8 gadiem
latvietis kaut kāds, ka jātaisa raksts? pilnīgi pie kājas, komenti 0, kapeiku pelna ar bezjēdzīgiem rakstiem, kuri nevienus neinteresē.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-01 17:57, pirms 8 gadiem
Synco rakstīja: latvietis kaut kāds, ka jātaisa raksts? pilnīgi pie kājas, komenti 0, kapeiku pelna ar bezjēdzīgiem rakstiem, kuri nevienus neinteresē.
???? Tev šīberis aizbraucis?

  +2 [+] [-]

, 2015-12-01 19:10, pirms 8 gadiem
Synco rakstīja: latvietis kaut kāds, ka jātaisa raksts? pilnīgi pie kājas, komenti 0, kapeiku pelna ar bezjēdzīgiem rakstiem, kuri nevienus neinteresē.
Tu esi tizls? Ikdienas NHL apskats. Virsrakstā nerakstīs taču visu laiku "NHL aizvadīta tā un tā spēļu diena". Man, piemēram, pilnīgi neinteresē kolhozņiks, bet daudz cilvēkiem patīk. Tāpēc neeju un lieki nesmirdu tajos rakstos, kā tu šajā.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-01 22:21, pirms 8 gadiem
Kārtējais amerikāņu vārtsargu talants. Tie viņus ščolkā kā siemītes. Gibsons, Hellebaks, Zetkoffs, Kondons, nu tagad vēl arī Spārkss, utt. Nemaz nerunājot par tādām vērtībām kā Kviks, Andersons, Millers, Šnaiders, utt.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-02 00:24, pirms 8 gadiem
Leflērs rakstīja: Kārtējais amerikāņu vārtsargu talants. Tie viņus ščolkā kā siemītes. Gibsons, Hellebaks, Zetkoffs, Kondons, nu tagad vēl arī Spārkss, utt. Nemaz nerunājot par tādām vērtībām kā Kviks, Andersons, Millers, Šnaiders, utt.
Nu, visiem tevis nosauktajiem būs sevi vēl jāpierāda. Vistuvāk NHL ir Gibsons un Zetkofs. Tagad jau arī Kondons. Hellebaks drīzumā varētu dabūt kādu spēli, nomainot neveiksmīgi spēlējošo Hačinsonu vai ne pārāk labi sezonu iesākušo Pavaļecu. Spārkss - neesmu pirms tam diži studējis, tāpēc nezināšu, kas viņš tāds, un līdz ar to nespriedīšu pēc sausās uzvaras pret vienu no līgas pastarītēm.