Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" bez Hosas divas līdz trīs nedēļas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Blackhawks" bez Hosas divas līdz trīs nedēļas
Marians Hosa
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubs Čikāgas ''Blackhawks'' cietis nozīmīgu zaudējumu sastāvā, jo no spēlētāju rotācijas izkritis slovāku uzbrucējs Marians Hosa, kuram bez hokeja būs jāiztiek divas līdz trīs nedēļas.

Pieredzējušais slovāku uzbrucējs pirmdienas treniņā neveiksmīgi saskrējās ar komandas biedru Niku Bointonu, gūstot ķermeņa apakšdaļas savainojumu. Hosa, kurš ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ sezonas sākumā izlaida piecas spēles, nebija spējīgs atstāt laukumu saviem spēkiem. ''Tā gadās. Traumas tiek gūtas arī treniņos, un tagad iespēja sevi pierādīt tiks dota citam hokejistam,'' AP citē ''Blackhawks'' galveno treneri Džoelu Kvinnevilu.

Šis cits hokejists būs 1991. gadā dzimušais amerikāņu kreisās malas uzbrucējs Džeremijs Morins, kuru ''Blackhawks'' izsaukusi no AHL kluba Rokfordas ''Ice Dogs''. ''Domāju, ka tagad NHL jutīšos daudz komfortablāk, jo pirmajā spēlē biju nedaudz sanervozējies,'' teic Morins, kurš savu debiju NHL piedzīvoja 6. novembra mačā pret Atlantas ''Thrashers''.

31 gadu vecais Marians Hosa šosezon Čikāgas kluba rindās izgājis uz ledus 21 spēlē, sakrājot 18 rezultativitātes punktus (astoņi vārti un desmit rezultatīvas piespēles) un nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu (+4).

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 14:55, pirms 13 gadiem
Laba sezona bet paraak daudz sawainojumi

  -3 [+] [-]

, 2010-12-01 15:08, pirms 13 gadiem
Ehh, sāpīgs zaudējums Hawkiem. Marians tik labi iesācis sezonu, bet savainojumi liedz viņam spēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 18:25, pirms 13 gadiem
Un kad es rakstu par tādiem spēlētājiem kā Zaks Parisē, Dions Faneufs un citiem,kuri gūst savainojumus, autoram tas nešķiet svarīgi.Kopš kura laika autors interesējas par savainojumiem iekš NHL?Vismaz 5 nozīmīgus esi palaidis garām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-01 20:38, pirms 13 gadiem
detroita pašlaik teorētiski ir līgas līdere.

     [+] [-]

, 2010-12-01 21:48, pirms 13 gadiem
PrinC1t rakstīja: Un kad es rakstu par tādiem spēlētājiem kā Zaks Parisē, Dions Faneufs un citiem,kuri gūst savainojumus, autoram tas nešķiet svarīgi.Kopš kura laika autors interesējas par savainojumiem iekš NHL?Vismaz 5 nozīmīgus esi palaidis garām.
pilnīgi piekrītu es arī kādreiz centos ralkstīt bet sapratu ka tas ir tikai kaķiem te nevienam neitrese, bet šad tad ko ieliek Dievi par NHL tad mums te jāklanās!!!! stulbi bet tā notiek!!!
paldies tev par vakardienas rakstu foruma par Vašingtonas maiņu!!!!

     [+] [-]

, 2010-12-01 21:49, pirms 13 gadiem
forge rakstīja: detroita pašlaik teorētiski ir līgas līdere.
kāpēc teorētiski??? viņi man liekas praktisi jau ir
savādak jau nevaērja būt, kaut arī tavam Columbus klubs arī šogad plosās ar kapteini ierindā!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja