Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL pārbaudes spēles: "Lightning" grauj Dalasā, Malkins joprojām netrenējas

Rolands Eliņš

NHL pārbaudes spēles: "Lightning" grauj Dalasā, Malkins joprojām netrenējas
Bens Bišops
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt aizvadītas septiņas pārbaudes spēles pirms jaunās NHL sezonas sākuma, līdz kuram atlikusi vairs tikai nedēļa.

Tampabejas "Lightning" ar Benu Bišopu vārtos ļoti pārliecinoši pieveica Dalasas "Stars" (5:1). Bišops atvairīja 21 no 22 pretinieku metieniem un tika atzīts par mača trešo zvaigzni. "Stars" vārtos bija zviedrs Andešs Lindbeks, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja "Lightning" un aizvietoja Bišopu viņa traumas laikā, taču šonakt viņam ne tas veiksmīgākais mačs. Dalasai šī bija pēdējā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas atklāšanas 9. oktobrī pret "Blackhawks".

Kolorādo "Avalanche" joprojām nespēj tikt pie pirmās uzvaras pamatlaikā, savā piektajā pārbaudes spēlē ar 0:2 zaudējot Kalgari "Flames". "Flames" vārtos veiksmīgi darbojās šveicietis Jonass Hillers, paliekot sausā, bet viņa tautietis Reto Berra "Avalanche" vārtos atvairīja 22 no 23 metieniem.

Savu pirmo pārbaudes spēli aizvadījis "Flyers" kapteinis Klods Žirū, kurš treniņnometnes sākumā bija guvis traumu.Ar viņa palīdzību Filadelfijas komanda revanšējās "Rangers" par aizvakardienas zaudējumu un uzvarēja ar 4:2. Ar trim rezultativitātes punktiem izcēlās Mets Rīds.

"Penguins" komandai pēdējā pārbaudes spēle paredzēta naktī uz rītdienu pret Detroitas "Red Wings", un tajā paredzēta arī Sidnija Krosbija dalība, kurš bija devies uz radinieka bērēm. Savukārt Jevgeņijs Malkins nav saņēmis ārstu atļauju atgriezties treniņos, un komandas treneris Maiks Džonstons pavēstījis, ka pagaidām nav skaidrības, kad tas varētu notikt. Par iespēju, ka Malkinam nāksies izlaist sezonas sākumu, "Penguins" pārstāvji runā izvairīgi.

Šonakt savu priekšpēdējo pārbaudes spēli aizvadīs arī Bufalo "Sabres", tiekoties ar Vašingtonas "Capitals". "Sabres" uz AHL nosūtījusi vēl septiņus spēlētājus un šobrīd treniņnometnē palikuši 31 hokejisti, to skaitā 18 uzbrucēji. Zemgus Girgensons pagaidām piedalījies tikai vienā pārbaudes spēlē, taču vietu treniņnometnē saglabājis.

NHL pārbaudes spēles, 1. oktobris

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Islanders3:5Flyers-Rangers4:2
Blues-Hurricanes3:1Jets-Senators2:1
Stars-Lightning1:5Flames-Avalanche2:0
Sharks-Kings1:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2014-10-01 09:33, pirms 10 gadiem
Kučerovs ar Namestnikavu izskatās ka ir TBL nākotne. Punktus krāj katrā spēlē. Kučeram ir iespēja,talants kļūt par NHL zvaigznīti.Nu ja ne NHL,tad klubā par vienu no vadošajiem noteikti.

Nesterovam gan neizdodas aizķerties,kaut junioros bija visai daudzsološs aizsargs. CSKA viens no vadošajiem aizsargiem Nikita Zaicevs arī ir TBL sistēmā.Čalis visu laiku progresē. Savulaik Aizermans viņam diferambas dziedāja. Nebūšu pārsteigts,ja pēc tā kad viņam beigsies līgums CSKA,viņš dosies uz NHL. TBL var kļūt par savu laiku Detroitu,tādu krievu klubu. Aizermans pats savulaik ar viņiem spēlēja Detroitā. Laikam jau krievu hokejs viņam tīk.

     [+] [-]

, 2014-10-01 12:29, pirms 10 gadiem
Kas tad malkinam?