Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Šenahens nespēlēs ''Devils''

Šenahens nespēlēs ''Devils''
Brendans Šenahens
Foto: AFP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejists Brendans Šenahens paziņojis, ka tomēr šo sezonu nepavadīs Ņūdžersijas ''Devils'', ar kuru starpsezonas laikā bija parakstījis līgumu. Tajā pašā laikā hokejists vēl nepaziņoja par savas karjeras beigām.

Jau pagājušo sezonu Šenahens pavadīja Ņūdžersijas ''Devils'', bet šajā starpsezonā vēlreiz parakstīja līgumu ar komandu uz vēl vienu sezonu. Savas karjeras laikā Šenahens ir trīs reizes izcīnījis Stenlija kausu kopā ar Detroitas ''Red Wings'' un ir guvis 656 vārtus, kas ir vienpadsmitais visu laiku labākais rādītājs.

Šodien kļuvis zināms, ka Šenahens tomēr šo sezonu nepavadīs ''Devils'' un ir lauzis līgumu ar komandu. Par to šodien paziņoja pats hokejists: ''Kad parakstījām jauno līgumu, tad vienojāmies, ka ja es nebūšu pienācīgā sportiskā formā un nespēšu veiksmīgi konkurēt ar pārējiem komandas hokejistiem, tad es ''Devils'' rindās gaidāmajā sezonā nespēlēšu. Es ļoti respektēju visu ''Devils'' organizāciju un komandas vadību un vēlos tiem pateikties par doto iespēju. Šī vienošanās un mans lēmums ticis kopīgi saskaņots starp mani un komandas vadību.''

Tajā pašā laikā pagaidām Šenahens nav paziņojis par savas hokejista karjeras beigām. Šenahens apgalvojis, ka pašlaik dažas nedēļas vēlas pavadīt kopā ar ģimeni un tad arī viņš izlems par savu nākotni. Tieši ''Devils'' Šenahenu 1987.gada draftā izvēlējās ar kopējo otro numuru.

Izmantotie resursi:
tsn.ca


, 2009-10-01 21:03, pirms 15 gadiem
Džeks nevar izdomāt , nāc uz RD
, 2009-10-01 21:18, pirms 15 gadiem
Atpakaļ uz Wings?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-01 21:19, pirms 15 gadiem
RD būtu pa īsu ar piķi,bet kāds KHL klubs varētu paņemt,nebūtu slikti viņu Rīgā redzēt!!!
, 2009-10-01 21:49, pirms 15 gadiem
Es domāju, viņam ir divas iespējas.
1.Aizvadīt pēdējo sezonu Detroitā
2.Beigt savu sportista karjeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-02 07:43, pirms 14 gadiem
Lai iet atpakaļ uz Wingiem!
, 2009-10-02 10:36, pirms 14 gadiem
Brendan, marš kravāt koferus un pirkt vienvirziena biļeti uz Rīgu!
Lielu algu nedabūsi, bet Tev jau vairs tik ditki nevajag - pietiekami miljonus jau esi sapelnījis. Toties Tev būs tādas ekstras, kā bezmaksas trīsistabu dzīvoklis Purvciemā un Šloseris par pilsētas vicemēru!
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
4

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.