Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL sezonas turpinājums norisināsies Edmontonā un Toronto

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL sezonas turpinājums norisināsies Edmontonā un Toronto
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas nākamajā nedēļā sāks treniņnometnes, gatavojoties sezonas atsākšanai. Pagaidām nav zināms datums, kad norisināsies pirmās spēles. Kanādiešu medijs TSN vēsta, ka kļuvušas zināmas divas komandas, kas uzņems mačus – Edmontona un Toronto.

Sezonas turpinājumā piedalīsies 24 komandas – 12 no Austrumu konferences un 12 no rietumiem. Katras konferences četrām labākajām vienībām jau garantēta dalība Stenlija kausa izcīņā, bet pārējās aizvadīs play-in kārtu, noskaidrojot vēl četras komandas no katras konferences.

Sarunu sākumā kļuva skaidrs, ka vislabākais plāns paredz spēļu aizvadīšanu tikai divās pilsētās. Tagad par tām izvēlētas Edmontona un Toronto. Uz vienu dosies visas Rietumu konferences komandas, otrā iedzīvoties centīsies austrumu vienības. TSN gan piebilst, ka nekas nav oficiāls, jo iepriekš jau notikušas izmaiņas.

Proti, tika uzskatīts, ka spēles uzņems Lasvegasa un Vankūvera, tomēr negaidītu pavērsienu rezultātā tas vairs nebija iespējams. Visticamāk, par labu divām Kanādas pilsētām lemts, jo valstī ir daudz labāka situācija saistībā ar saslimšanām, ja salīdzina ar Amerikas Savienotajām Valstīm.

Sarunās starp līgas vadību un Spēlētāju asociāciju arī izdevies panākt vienošanos lielākajā daļā jautājumu par trešo (treniņnometnes) un ceturto (spēles) fāzi. Viens no punktiem paredz, ka jebkuram hokejistam ir dotas tiesības atteikties no piedalīšanās sezonas turpinājumā.

Tādu soli spēra arī Nacionālā basketbola asociācija, un viens no spēlētājiem, kuri atteicās no sezonas turpināšanas, bija latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns no Vašingtonas "Wizards".

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/edmonton-and-tor...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-01 21:09, pirms 4 gadiem
Lai izdodās!

  +2 [+] [-]

, 2020-07-01 21:24, pirms 4 gadiem
Uz šo brīdi jau 26 spēlētājiem (ekvivalents vienai komandai) ir konstatēts vīruss, bet oficiālie treniņi nav sākušies.

Protams, tas tāds filozofiskas dabas jautājums, bet - priekš kam šis cirks, ja tāpat normāli izspēlēt to plejofu nez vai sanāks?

     [+] [-]

, 2020-07-01 22:00, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Lai izdodās!
lai aptiršas! jo ātrāk , jo labāk hokejam!

     [+] [-]

, 2020-07-01 22:01, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Protams, tas tāds filozofiskas dabas jautājums, bet - priekš kam šis cirks, ja tāpat normāli izspēlēt to plejofu nez vai sanāks?
kāpēc tik pesimistiski?
sabrauks uz treniņnometni un aiz slēgtām durvīm dzīvos. pietiekami daudz laika, lai nepieciešamības gadījumā izolētos, atkoptos un patrenētos. protams viss formāts un tukšas tribīnes nav īsti normāli. bet izspēlēt bez milzīga saslimušo daudzuma gan reāli.

     [+] [-]

, 2020-07-01 22:35, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: kāpēc tik pesimistiski?
sabrauks uz treniņnometni un aiz slēgtām durvīm dzīvos. pietiekami daudz laika, lai nepieciešamības gadījumā izolētos, atkoptos un patrenētos. protams viss formāts un tukšas tribīnes nav īsti normāli. bet izspēlēt bez milzīga saslimušo daudzuma gan reāli.
Tas kāpēc tik izmisīgi grib izspēlēt tāpat skaidrs- grib atsist kaut nedaudz zaudētās kapeikas, bet negribās ticēt, ka neviens tur nav aizdomājies par scenāriju - a ja nu sākam labi, bet tad kādā 2. kārtā aiziet lielā slimošana un jābeidz tāpat - ne PO būs izspēlēts, ne normāli nākamo sākt varēs...

  -1 [+] [-]

, 2020-07-01 22:40, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: lai aptiršas! jo ātrāk , jo labāk hokejam!
Nesaprotu , kapēc negribi labu hokeju vasarā , viņi tak ir spēcīgi kā zirgi , ja saslims 3-4 dienas pa gultu ar netflixu un lai mauc tālāk , kurš no mums nav ar gripu slimojis?

     [+] [-]

, 2020-07-01 22:44, pirms 4 gadiem
Un ja rudenī atkal kāds kaut kur salimst , atkal sezonu nevar sākt un tā bezgalīgi.
Un kā auniņš noķers Grecki , laiks tač iet , to apturēt nevar , vates bļaus ka amerikosi speciāli palaiduši koronu lai Grecki nenoķertu?

     [+] [-]

, 2020-07-01 22:45, pirms 4 gadiem
scores rakstīja: Nesaprotu , kapēc negribi labu hokeju vasarā , viņi tak ir spēcīgi kā zirgi , ja saslims 3-4 dienas pa gultu ar netflixu un lai mauc tālāk , kurš no mums nav ar gripu slimojis?
kam šodien bija jānotiek hokejā?

     [+] [-]

, 2020-07-01 22:49, pirms 4 gadiem
Pēc vecā jau viss laikam būtu beidzies, a tagad tik viss sāksies

     [+] [-]

, 2020-07-01 23:01, pirms 4 gadiem
Kolhozs, bet nu vismaz NHL nerīko turnīru kovida epicentrā Floridā, kā NBA.