Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Krievu aizsargs Zaicevs pieprasa aizmainīšanu no "Maple Leafs"

Krievu aizsargs Zaicevs pieprasa aizmainīšanu no "Maple Leafs"
Ņikita Zaicevs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Toronto "Maple Leafs" priekšā smags uzdevums, jo Krievijas izlases aizsargs Ņikita Zaicevs pavēstījis, ka vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu.

27 gadus vecais Zaicevs nule piedalījās pasaules čempionātā un palīdzēja Krievijai izcīnīt bronzu. Viņš laukumā devās desmit spēlēs, gūstot divus vārtus un pievienojot divas rezultatīvas piespēles. Savukārt sezonas gaitā viņš aizvadīja 81 maču "Maple Leafs" rindās, tiekot pie 14 punktiem. Viņš tika izmantots kā otrā pāra aizsargs.

Zaicevs uz Ziemeļameriku devās 2016. gadā un aizvadīja ļoti produktīvu pirmo sezonu, tiekot pie 36 punktiem. Vasarā viņš noslēdza septiņu gadu un 31,5 miljonu dolāru līgumu, taču turpinājumā vairs nespēja saglabāt produktivitāti. Aizmainīšanu no Toronto viņš gan pieprasījis personīgu iemeslu dēļ. Jādomā, ka tieši lielais līgums būs lielākais pārbaudījums darījumam.

Protams, Zaiceva aizmainīšana nebūs "Maple Leafs" galvenā prioritāte, jo jāparaksta līgumi ar vairākiem svarīgiem uzbrucējiem. Priekšgalā ir Mičs Mārners, kurš kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu. Viņš aizvadītajā sezonā ar 94 punktiem bija Toronto rezultatīvākais hokejists.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/leafs-d-man-zait...


, 2019-06-01 09:33, pirms 5 gadiem
lai tinas uz roģinu!!!
, 2019-06-01 10:55, pirms 5 gadiem
Pamulkjis
, 2019-06-01 16:59, pirms 5 gadiem
ZA medijos bija rakstīts, ka esot personīgi motīvi prasīt aizmainīšanu... bet Dubas (Toronto GM) teica, ka neesot viņa darīšana tos atklāt!
Būs uz kādas stalkeres uzķēries!
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.