Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Gaborikam pleca savainojums; nepieciešama operācija

Gaborikam pleca savainojums; nepieciešama operācija
Marians Gaboriks pret Nikolaju Habibuļinu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas „Rangers” uzbrucējs Marians Gaboriks guvis pleca savainojumu un prognozes liecina, ka bez hokeja viņam būs jāiztiek sešus mēnešus.

Vēl aizvadītajā nedēļā slovāku hokejists nevēlējās atklāt savainojuma nopietnību, taču nu kļuvis zināms, ka savainotajam plecam būs nepieciešama operācija. Ar savainotu plecus Gaboriks esot spēlējis vairākus mēnešus, līdz ar to šobrīd bez gulšanās zem skalpeļa asmens neiztikt.

NHL regulārajā čempionātā Gaboriks šosezon 41 reizi pārspēja pretinieku vārtsargus, kā arī 35 reizes rezultatīvi asistējis partneriem. 20 Stenlijas kausa izcīņas spēlēs slovāku hokejists izcēlies ar 11 rezultativitātes punktiem, sekmējot „Rangers” komandas aizkļūšanu līdz konferences finālam.

Neskatoties uz savainoto plecu, Gaboriks šosezon nav izlaidis nevienu spēli.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2012-06-01 19:43, pirms 12 gadiem
Dazi labi varètu nemt piemèru
, 2012-06-01 19:48, pirms 12 gadiem
Hossa43 rakstīja: Dazi labi varètu nemt piemèru
Kuri tad?
, 2012-06-01 20:09, pirms 12 gadiem
AnYwaY- rakstīja: Kuri tad?
drošvien par izlasi iet runa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-01 20:38, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: Un tagad jums ir jāraksta par katras viduvējības operāciju? Tagad sāksim rakstīt arī par to kā Indijā nobrauca suni un Ķīnā pārdeva ieroci!
Tu esi dīvains vai kā? Kas tas par negatīvismu? Nepatīk nelasi, kāpēc ir jāizplata savas negatīvās emocijas?
, 2012-06-01 20:46, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: Un tagad jums ir jāraksta par katras viduvējības operāciju? Tagad sāksim rakstīt arī par to kā Indijā nobrauca suni un Ķīnā pārdeva ieroci!
Gaboriks un viduvējība? Nu Tu tiešām esi da*nis no bērnības, laikam dzemdībās guvi galvas traumu
, 2012-06-01 21:33, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: Un tagad jums ir jāraksta par katras viduvējības operāciju? Tagad sāksim rakstīt arī par to kā Indijā nobrauca suni un Ķīnā pārdeva ieroci!
Gaboriks un viduvējība?! Tas ir piz*ec šitā pateikt, čalis NHL ir līderis un zvaigzne. Gribētu zināt kādu zāli tu pīpē, liekas laba manta.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
1

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.