Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Laine: "Lielākais izaicinājums būs atcerēties, kā vispār jāslido"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Laine: "Lielākais izaicinājums būs atcerēties, kā vispār jāslido"
Patriks Laine. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Vinipegas "Jets" uzbrucējs Patriks Laine izteicies, ka brīdī, kad drīkstēs atsākt treniņus, viņam lielāko izaicinājumu sagādās atcerēšanās, kā jāslido.

"Drošvien man lielākais izaicinājums būs atcerēties, kā vispār jāslido. Neesmu kāpis uz ledus kopš sezonas apstādināšanas, neesmu pat pieskāries savam ekipējumam. Domāju, ka tas viss man sagādās vislielākās problēmas. Dabūt atpakaļ sajūtas – tas būs grūti, kad neesi slidojis ļoti ilgi," stāstīja Patriks Laine.

Viņš gan atzina, ka lielākā daļa spēlētāju atradīsies tieši tādā pat situācijā, tāpēc sūdzēties nav iemesla. "Domāju, ka pirmās spēles būs ļoti interesantas," prognozēja Laine. Somu uzbrucējs šajā sezonā piedalījās 68 spēlēs, izceļoties ar 28 vārtiem un 63 punktiem. Vinipegas "Jets" uzvarēja piecas no pēdējām sešām spēlēm, paceļoties uz Rietumu konferences "Wild card" pirmo pozīciju.

"Man šķiet, ka mēs vienmēr labāko sniegumu sākām rādīt tieši sezonas beigās. Parasti gan mums nebija jādomā par to, vai tiksim Stenlija kausa izcīņā, jo par to bijām droši jau mēnesi pirms tam. Tagad ir citāda situācija, jo mums pa īstam jācīnās par vietu. Uzskatu, ka tas pat ir pluss, jo pēdējo mēnesi spēlējām play-off hokeju, un tāpēc būtu gatavi izšķirošajiem mačiem," teica 22 gadus vecais hokejists.

NHL sezona tika apturēta 12. martā. Tiek vēstīts, ka pašlaik ideālais scenārijs būtu spēļu atsākšanās maija izskaņā. Pilsētas, kas būtu gatavas uzņemt spēles, iepazīstinātas ar nosacījumiem, un atliek gaidīt situācijas tālāku attīstību.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/patrik-laine-for...