Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Patriks Keins kļūst par simto spēlētāju NHL vēsturē, kurš karjerā guvis 400 vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Patriks Keins kļūst par simto spēlētāju NHL vēsturē, kurš karjerā guvis 400 vārtus
Patriks Keins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Čikāgas “Blackhawks” ar 7:2 sakāva Detroitas “Red Wings”, un vienības uzbrukuma līderis Patriks Keins atzīmējās ar savas karjeras 400. vārtiem.

Saņemot piespēli no Aleksa Debrinkata, Patrikam Keinam noslēdzošajā trešdaļā radās iespēja izrauties izgājienā divatā pret vienu aizsargu. Keins ieturēja dziļu pauzi, noguldot Filipu Hroneku un pēc tam pārspējot Tomasu Greisu. Tie bija Čikāgas “Blackhawks” piektie vārti mačā, bet Keins kļuva par simto spēlētāju NHL vēsturē, kurš guvis 400 vārtus.

Keins 2007. gadā tika draftēts ar pirmo numuru. Viņš karjerā aizvadījis 996 spēles. Keins ir ceturtais labākais vārtu guvējs “Blackhawks” kluba vēsturē, trešais labākais piespēlētājs (656) un ceturtais savāktajos punktos (1056).

Keins uzvarā ne tikai guva vārtus, bet arī atdeva divas rezultatīvas piespēles. Debrinkats izcēlās ar vārtiem un trim piespēlēm. Divus vārtus guva Raiens Kārpenters, bet soms Kevins Lankinens uzvarētāju vārtos tika galā ar 44 metieniem. Jāpiezīmē, ka “Blackhawks” izdevās revanšēties par sestdien piedzīvoto zaudējumu (3:5).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/detroit-re...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-01 10:11, pirms 3 gadiem
Blackhawks ar P.Kane turpina rullēt..vai ne lotar?!😅

     [+] [-]

, 2021-03-01 20:26, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: Blackhawks ar P.Kane turpina rullēt..vai ne lotar?!😅
Kur tad Hawki rullē? Sagraujot vienu no līgas vājākajām komandām? Vai esot 3. vietā divīzijā, pateicoties tam, ka ir spēļu rezerve pret Canes? Normāli spēlē un neko vairāk. Un tikko kā Keins vairs nespridzinās Čikāga apstāsies. Vidēji spēlē laist iekšā gandrīz 3.3 vārtus - cik ilgi uzbrukums turēs to, lai nāktu uzvaras?