Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Praisam otrā sausā spēle pēc kārtas, "Canadiens" pārspēj "Capitals"

Praisam otrā sausā spēle pēc kārtas, "Canadiens" pārspēj "Capitals"
Kerijs Praiss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) 31. janvārī tika aizvadītas 11 spēles. Sausos mačus aizvadīja Monreālas "Canadiens", Filadelfijas "Flyers" un Sanhosē "Sharks".

"Canadiens" ar Keriju Praisu vārtos ar 1:0 pagarinājumā pārspēja Vašingtonas "Capitals". Makss Pačioretī guva uzvaras vārtus Monreālas labā, tikmēr Praiss atvairīja visus 36 "Capitals" hokejistu metienus. "Canadiens" vārtsargam tā bija otrā sausā spēle pēc kārtas un ceturtā visas sezonas laikā. Visas karjeras laikā Praiss jau 29 mačos ir nosargājis savus vārtus neskartus – tas ir dalīts piektais labākais rādītājs "Canadiens" vēsturē.

Filadelfijas "Flyers" un Stīvs Meisons ar 1:0 pārspēja Toronto "Maple Leafs". Meisons atvairīja visus 30 "Maple Leafs" metienus, tikmēr Filadelfija atbildēja ar 18 mēģinājumiem, no kuriem viens bija precīzs – uzvaras vārtus jau spēles piektajā minūtē guva Maikls Del Zotto.

Tikmēr Sanhosē "Sharks", pateicoties Anti Niemi 31 neitralizētai ripai, ar 2:0 uzvarēja Čikāgas "Blackhawks". 31 gadu vecajam somu vārtsargam tā bija 31. sausā spēle viņa karjerā.

NHL regulārā sezona, 31. janvāris

SpēleRezultāts
Canadiens – Capitals1:0 P
Red Wings – Islanders4:1
Senators – Coyotes7:2
Bruins – Kings3:1
Devils – Panthers3:1
Rangers – Hurricanes4:1
Flyers – Maple Leafs1:0
Jets – Stars2:5
Lightning – Blue Jackets3:1
Flames – Oilers4:2
Sharks – Blackhawks2:0

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2015-02-01 10:09, pirms 9 gadiem
Meisons!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-01 12:29, pirms 9 gadiem
viens no sc "gudrīšiem" autoriem, neatceros kurš tas bija, pirms šīs sezonas diezgan droši prognozēja ka Red Wings varētu pat neiekļūt playoff. tagad redzam ka labāk ir neko neprognozēt lai nepaliktu par apsmieklu. jo sports ir sports, tur neko nevar paredzēt