Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Video: HK "Rīga" minūtes laikā gūst divus vārtus un izrauj uzvaru pār "Atlanty"

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
2018.gada 30.janvārī Inbox.lv ledus hallē, Piņķos tika aizvadīta Krievijas Jaunatnes Hokeja Līgas (MHL) spēle starp HK "Rīga" un "Atlanty" hokejistiem. Šajā mačā pirmais periods, kā arī lielākā daļa no otrās trešdaļas aizritēja ar bezvārtu neizšķirtu un rezultāts tika atklāts vien 35.minūtē un to paveica viesi. Rīdzinieki atradās iedzinējos ar 0:1 līdz pat pamatlaika beigām un šķita jau, ka zaudējums ir neiespējams, tomēr mājinieku komanda paveica brīnumu un 59.minūtē guva divus vārtus, tādējādi izcīnot uzvaru ar rezultātu 2:1.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2018-01-31 07:44, pirms 6 gadiem
Vārti, vui atvainojos uzvara 😃
Gegerus paslaik liek par sevi runat abās līgās 😎

     [+] [-]

, 2018-01-31 13:27, pirms 6 gadiem
Pēc 30.sekundes bija moments, kurā 75. numurs meta pa Atlanti vārtiem. Skatoties uz tādu metienu, rodas loģisks jautājums: metiena mērķis bija uzmest virsū vārtusargam? Ja jā, tad metiens bija perfekts. Čalis paiet gar zilo līniju, sagaida, kamēr vārtsarga priekšā neviena no spēlētājiem nav un ar PLAUKSTAS metienu no zilās līnijas viņam met viņam ripu cimdā: sak, še ripu. Ko hokeja skolās māca?! A paiet vēl nedaudz pa kreisi, kamēr pretinieka vārtsargs tiks aizsegts? A uzmest no ZILĀS LĪNIJAS ar šķēlienu, nevis plaukstas metienu, un pa leju, nevis vārtsargam krūtīs?! A varbūt varēja paiet uz priekšu, un tad šķelt?! Tur bija vārtu moments! Tā mūsu it kā labākie juniori spēlē hokeju. Tā vārtus negūst!