Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ģēģeris pagarinājumā pārtrauc MHL līderes "Loko" 16 uzvaru sēriju

Ģēģeris pagarinājumā pārtrauc MHL līderes "Loko" 16 uzvaru sēriju
Emīls Ģēģeris
Foto: Kaspars Volonts, hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) trīs zaudējumu sēriju pārtrauca "Rīga", kas savā laukumā pagarinājumā ar rezultātu 3:2 pieveica līderi Jaroslavļas "Loko", kas nebija zaudējusi kopš 11. novembra.

Ja vakar "Rīga" divreiz atspēlējās un tomēr pamatlaikā zaudēja ar 2:3, tad šodien komandas bija mainītām lomām. Spēles sākumā mājinieki izturēja mazākumu, bet 14. minūtē pēc Paula Svara piespēles rezultātu atklāja Mārtiņš Šusters, kuram tas bija pirmais punkts sezonā (1:0). "Loko" gan visai drīz panāca izlīdzinājumu – pēc nedaudz vairāķ nekā trim minūtēm Ņikita Žukovs pārspēja Niklāvu Rauzu (1:1).

Otrajā trešdaļā pirmo vairākumu nerealizēja "Rīga", tomēr trešā perioda devītajā minūtē atguva vadību – piekto punktu (3+2) sezonā guva Antons Trastašenkovs (2:1). Arī šoreiz rīdzinieku prieki nebija ilgi. Jau pēc 25 sekundēm Antons Siņegubovs atstāja "Rīgu" mazākumā, un pēc pusotras minūtes vairākumu realizēja Ivans Ļisins (2:2).

Pamatlaika izskaņā komandas vēl pa minūtei spēlēja vairākumā, bet pagarinājuma 22. sekundē uzvaras vārtus guva Emīls Ģēģeris (3:2), kuram tas bija ceturtais (3+1) punkts deviņās spēlēs. 18 gadus vecais uzbrucējs šosezon pārsvarā spēlējis Kontinentālajā hokeja līgā, Rīgas "Dinamo" kreklā aizvadīdams 27 spēles, vidēji uz ledus esot nepilnas piecarpus minūtes, sakrājot negatīvu lietderību -3 un pagaidām esot bez punktiem.

Abas komandas oktobrī jau divreiz bija tikušas arī Jaroslavļā, un toreiz "Loko" uzvarēja ar 5:1 un 4:1. Rīdzinieki ar 33 punktiem 40 spēlēs ir priekšpēdējie Rietumu konferencē, apsteidzot vienīgi Stupino "Kapitan" (18 punkti 42 spēlēs). Savukārt līgas līdere "Loko" 44 spēlēs iekrājusi 110 punktus un līdz šodienai bija uzvarējusi 16 spēlēs pēc kārtas. Iepriekšējo neveiksmi "Loko" piedzīvoja 11. novembrī, izbraukumā zaudējot "Taifun" (arī pagarinājumā ar 2:3) un toreiz pārtraucot 12 uzvaru sēriju.

"Rīga" nākamās spēles aizvadīs 10. un 11. janvārī, uzņemot Habarovskas "Amurskie Tigry".

"Rīga" – Jaroslavļas "Loko" 3:2 (1:1, 0:0, 1:1, 1:0)
Vārti: 13:18 Šusters (Svars) 1:0, 16:31 Žukovs (Červoņenko, Gizatuļļins) 1:1, 48:16 Trastašenkovs 2:1, 50:13 Ļisins, vair. 2:2, 60:22 Ģēģeris (Homjakovs) 3:2
Metieni: 19:37
Soda minūtes: 8:4
Vārtsargi: Niklāvs Rauza – Vladislavs Okorņaks

Izmantotie resursi: 
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...


, 2017-12-29 16:03, pirms 6 gadiem
Tur Papildlaikā pamatīgi šos izvazāja... Atlika vien Ģēģerim iemest!
, 2017-12-29 16:10, pirms 6 gadiem
Jaunums Rauza vārtos!!!
, 2017-12-29 16:34, pirms 6 gadiem
Tad beidzot HK Rīga varētu pamazām atgūt veco spēku ar GK duetu Voris+Rauza
tādiem defiem:Kaļķis, Kārkls, Svars, Smirnovs, Popovs,
uzbrukumā ar pa kādam talantam tagad ir: Fjodorovs, Ģēģeris, Homjakovs, Misjus.

Tik tagad trenerim šis viss jāsaliek kopā, bet ja nākamsezon grib playoffos tikt, tad uzbrukums ir jāpapildina ar daudz meistarīgākiem džekiem. Jo sakiet ko gribat, bet MHL ir viena no stiprākajām ja ne pati stiprākā junioru līga Eiropā.
, 2017-12-29 16:48, pirms 6 gadiem
nākamsezon iekš HK Rīga gribētu, lai papildinās ar šiem kadriem: Kristers Arnicāns(F), Sandis Šmons(D), Ēriks Žubulis(D/RW praktiski uzbrūkošais defs ar labo nūjas tvērienu), Rihards Melnalksnis(C), Klāvs Jorens Aigars(RW), Ričards Puriņš(C), Edgars Petrovs(F), Kārlis Reinis Štolcs(D), Jēkabs Bisnieks(F), Viktors Jašunosv(LW/RW) +vēl kādu atstāt no esošās komandas +no OHL un Latvijas junioru čempja kādus paķert un būtu cita bilde uz dzīvi, bet nu tā nenotiks
, 2017-12-29 18:44, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: nākamsezon iekš HK Rīga gribētu, lai papildinās ar šiem kadriem: Kristers Arnicāns(F), Sandis Šmons(D), Ēriks Žubulis(D/RW praktiski uzbrūkošais defs ar labo nūjas tvērienu), Rihards Melnalksnis(C), Klāvs Jorens Aigars(RW), Ričards Puriņš(C), Edgars Petrovs(F), Kārlis Reinis Štolcs(D), Jēkabs Bisnieks(F), Viktors Jašunosv(LW/RW) +vēl kādu atstāt no esošās komandas +no OHL un Latvijas junioru čempja kādus paķert un būtu cita bilde uz dzīvi, bet nu tā nenotiks
Arnicāns, Smons, Žubulis, Melnalksnis... tiem džekiem būtu galīgi veselais saprāts jāzaudē, lai labprātīgi pamestu Šveici... viņu karjerā tas būtu solis uz leju.
, 2017-12-29 22:42, pirms 6 gadiem
Nu tas antons tāds ANTONS🙈
Gandrïz noraka spēli
Sinegubovs
ZILLŪPĪTIS
karoče zilais
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.