Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

''Rīga'' iemet deviņas ripas un turpina krāt uzvaras pret pastarīti

Krišs Upenieks

''Rīga'' iemet deviņas ripas un turpina krāt uzvaras pret pastarīti
Kirils Galoha
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārās sezonas ietvaros šovakar Inbox.lv ledus hallē Piņķos ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja HK ''Rīga'', kas ar 9:1 sagrāva Molodečno "Dynamo-Raubichi''. Pa diviem vārtiem spēlē guva Gatis Sprukts un Vlads Vulkanovs, kuram arī rezultatīva piespēle.

Baltkrievijas komanda no Molodečno pilsētas ir izteikta turnīra pastarīte. Turnīra kalendārs paredzēja to, ka pēdējo divu nedēļu laikā ''Rīgai'' bija jāaizvada četras spēles ar šo komandu, proti, divas reizes komanda savstarpējās spēles aizvadīja Baltkrievijā, bet šajā nedēļas nogalē cīnījās Inbox.lv ledus hallē Piņķos.

Baltkrievijā pret šo komandu ar uzvaru 7:2 pārtrauca piecu zaudējumu sēriju, savukārt nākamajā dienā viņus apspēlēja vēlreiz (4:2). Vakar komandas aizvadīja pirmo spēli Piņķos, un rīdzinieki bija pārāki ar graujošu 6:2. Frenks Razgals šajā mača sakrāja 1+2, to pašu paveica arī aizsargs Kristaps Zīle, savukārt uzbrucējs Kirils Galoha noformēja 2+2.

Šodien spēle izvērtās vēl vieglāka, lai gan pirmajā periodā rīdzinieki guva tikai vienus vārtus, kad izcēlās Galoha, un reizi arī uzspēlēja skaitliskajā mazākumā. Otrajā periodā divas reizes izcēlās Gatis Sprukts, bet reizi precīzs bija Uvis Balinskis, tādējādi intrigas pirms trešās trešdaļas vairs nebija - 4:0. Otrā perioda sākumā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet perioda vidusdaļā pretinieki saņēma 5+20 minūšu noraidījumu, kuru laikā mājinieki guva četrus (!) vārtus un sagrāva pretinieci ar 9:1.

27 punkti 23 spēlēs rīdziniekiem tagad ļaus pakāpties uz 12. pozīciju 15 komandu konkurencē Rietumu konferencē. Jāpiemin, ka ''Dynamo-Raubichi'' šosezon tikuši tikai pie viena punkta. Tagad mūsējiem čempionātā paredzēts gandrīz mēnesi garš pārtraukums, bet decembra noslēgumā no 24. līdz 28. decembrim savā laukumā ''Rīga'' aizvadīs četras mājas spēles.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2015-11-29 15:17, pirms 8 gadiem
Iespaidīgi. 8-9 maču norma iemesta.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-29 15:30, pirms 8 gadiem
nu jaa pret komandu kam ir viens punkts, tas gan ir sasniegums,,,, un pie tam 4 varti lielaja noraidijumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-29 16:27, pirms 8 gadiem
Locānam neviena punkta...

     [+] [-]

, 2015-11-29 16:39, pirms 8 gadiem
Locāns otro pusi spēkes bija nisēdināts malā. Vai nu kaut jas nav kārtībā ar veselību vai arī ar attieksmi.

     [+] [-]

, 2015-11-29 16:40, pirms 8 gadiem
Atvainojos par pareizrakstību - mazs telefons, resni pirksti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-29 16:40, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: Locānam neviena punkta...
Būs labi paštažējies RD!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja