Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgas" hokejisti ar nedisciplinētu spēli zaudē "Spartak"

Rolands Eliņš

"Rīgas" hokejisti ar nedisciplinētu spēli zaudē "Spartak"
Raimonds Vilkoits. Foto: HK Rīga

LETA. Latvijas komanda "Rīga" Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien savā laukumā atzina disciplinētāk spēlējošā Maskavas "Spartak" pārākumu. Rīdzinieki savās mājās ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) piekāpās Maskavas "Spartak".

Pirmie vārti krita pretuzbrukumā, kad ripa Jāņa Vora vārtos nokļuva ar atkārtotu metienu, taču pēc video noskatīšanās vārti netika atzīti, uz tablo atjaunojoties divām nullēm. Rīdziniekiem spēlējot nedisciplinēti un nopelnot daudzus noraidījumus otrajā trešdaļā, ripa mazākumā ielidoja mājinieku vārtos, kad katrā komandā uz noraidīto soliņa par kautiņu sēdēja pa vēl diviem hokejistiem. Vori pēc piespēles no borta "Rīgas" aizsargi atstāja vienu pašu pret Jegoru Kravčenko, kurš ar vienu kustību pārvirzīja ripu vārtos - 1:0 "Spartak" labā.

"Rīga" mēģināja uzbrukt, taču pretuzbrukumā no aizsarga aizsega uzmeta Ņikita Borodajenko, un ripa garām Vorim iekūleņoja vārtos - 2:0 viesu labā.

Pēdējo ripu jau tukšos vārtos septiņas sekundes pirms mača beigām iestūma Ruslans Novruzovs - 3:0, un likumsakarīga "Spartak" uzvara.

Rīdzinieki šajā mačā sapelnīja 47 soda minūtes.

Pirmdien "Rīgas" klubs uzsācis desmit spēļu sēriju savā laukumā. Jau otrdien notiks vēl viens mačs ar Maskavas "Spartak".

"Rīga" hokejisti šosezon 22 aizvadītajās spēlēs iekrājuši 29 punktus, kas Rietumu konferencē dod sesto vietu, bet "Spartak" ar 31 punktu 19 cīņās pakāpās uz ceturto pozīciju rietumos.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Izmantotie resursi:
LETA