Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Rīga" Melnās jūras kausā zaudē arī Krievijas otrajai izlasei

"Rīga" Melnās jūras kausā zaudē arī Krievijas otrajai izlasei
Foto: FHR.ru

Krievijas pilsētā Sočos otro spēli Melnās jūras kausa izcīņā aizvadīja "Rīga", kas ar rezultātu 0:2 piekāpās Krievijas otrajai izlasei.

Pirmo ripu "Rīga" ielaida 11. minūtē mazākumā, savukārt otros vārtus krievi vienādos sastāvos guva 24. minūtē. Krievijas otrajai izlasei tā bija otrā uzvara divās spēlēs – vakar ar 14:1 tika sagrauti somi -, bet rīdzinieki piedzīvoja otro neveiksmi. Vakar ar rezultātu 1:3 tika atzīts Krievijas pirmās izlases pārākums.

"Redzams, ka vakar izšāvām visu aptveri un šodienai palika tikai divas patronas," pēc uzvaras sacīja Krievijas otrās izlases galvenais treneris Oļegs Bratašs. "Priecē, ka neielaižam. Puiši spēlē atbildīgi – neatkarīgi no tā, vai sanāk gūt tik daudz vārtu, kā vakar. Viņi praktiski nedod iespējas pretiniekiem iemest."

"Esmu ļoti priecīgs, ka uzvarējām," sacīja Krievijas otrās izlases vārtsargs Vladislavs Suhačovs. "Komandas biedri praktiski atstāja mani bez darba. Viņi visu darīja maksimāli – dominēja uz ledus un gandrīz neļāva pretiniekiem mest pa vārtiem. Tā ka paldies puišiem, ka ļāva man debijā veiksmīgi nospēlēt."

Trešo spēli "Rīga" aizvadīs rīt, kad plkst. 12:00 cīņā par trešo vietu tiksies ar somiem. Melnās jūras kausā piedalās hokejisti, kas nav vecāki par 20 gadiem, un jāpiebilst, ka "Rīga" Krievijas Hokeja federācijas mājaslapā vietām nekorekti nodēvēta par Latvijas izlasi.

Izmantotie resursi:
ФХР :: Кубок Чёрного моря. Россия-2 – ХК Рига –...
ФХР :: Олег Браташ и Владислав Сухачёв о матче...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-05-29 08:33, pirms 8 gadiem
Melnās jūras kausā piedalās hokejisti, kas nav vecāki par 20 gadiem... - autors samelojies - somus pārstāv pieaugušo komanda no Suomi-Sarja līgas - KJT
, 2016-05-29 15:30, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Melnās jūras kausā piedalās hokejisti, kas nav vecāki par 20 gadiem... - autors samelojies - somus pārstāv pieaugušo komanda no Suomi-Sarja līgas - KJT
Vai tad Tu zini šīs komandas sastāvu šajā turnīrā?
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.