Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

G.Spruktam divi vārti, "Rīga" uzvar un cīnīsies par piekto vietu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

G.Spruktam divi vārti, "Rīga" uzvar un cīnīsies par piekto vietu
HK "Rīga"
Foto: mhl.khl.ru

Noslēgumam tuvojas Krievijas pilsētā Ufā notiekošais Pasaules kauss jauniešu komandām. Otro uzvaru šajā turnīrā izcīnījusi HK "Rīga" vienība, kas, pateicoties diviem Gata Sprukta vārtu guvumiem, ar rezultātu 3:2 pieveica Zalcburgas "Red Bull". Rīdzinieki ieņēma trešo vietu B grupā un šajā turnīrā cīnīsies par piekto vietu.

Pēc pirmajām trīs spēlēm "Rīgai" vēl bija reālas iespējas uz otro vietu grupā, kas ļautu iekļūt turnīra pusfinālā. Tiesa šo iespēju izdzēsa "Spartak" hokejisti, kuri sagādāja pirmo zaudējumu "Musketeers" vienībai, kas jau iepriekš bija garantējusi pirmo vietu grupā. Līdz ar to "Rīga", kas vakar zaudēja "Spartak" pēcspēles metienos, turpinājumā būs spiesta cīnīties labākajā gadījumā par piekto vietu, neskatoties uz spēles pret "Red Bull" iznākumu.

Mača pirmajā periodā dominēja viesi, bet rezultātu spēja atklāt vien mazliet vairāk kā minūti līdz perioda beigu signālam, kad Nilu Grīnfogelu pārspēja Joahims Ramozers. Zalcburgas komandas prieki bija īsi, nepilnu pus minūti vēlāk izlīdzinājumu panākot Gatim Spruktam (1:1). Otro periodu pagalam neveiksmīgi iesāka "Red Bull" hokejisti, kuri piecu minūšu un 20 sekunžu laikā nopelnīja trīs noraidījumus. Rīdzinieki arī tika pie spēlēšanas lielajā skaitliskajā vairākumā, otros vārtus gūstot Spruktam. "Red Bull" hokejistiem vajadzēja četras minūtes, lai izlīdzinātu rezultātu, bet perioda izskaņā Rafaela Volfa noraidījumu izmantoja Rūdolfs Maslovskis, atgūstot "Rīgai" vadību - 3:2.

Trešajā periodā rīdzinieki labi turējās, spēlējot skaitliskajā mazākumā. "Red Bull" hokejisti centās panākt izlīdzinājumu, bet palika tukšā. Izredzes uz izglābšanos vēl samazināja Kristofa Dullera noraidījums četras minūtes līdz pamatlaika beigām. Zalcburgas komanda nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, ko neizmantoja ne "Red Bull", ne "Rīgas" hokejisti, mačam noslēdzoties ar rezultātu 3:2.

Līdz ar to "Rīga" šajā Pasaules kausa izcīņā spēlēs par piekto vietu. Rīdzinieku pretinieki cīņā par piekto vietu būs Homutovas "Pirati" hokejisti no Čehijas, kas ieņēma trešo vietu A grupā.

Pasaules kausa izcīņa jauniešu komandām

"Rīga" - "Red Bull" 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Vārti: 18:58 Ramozers (Benders) 0:1, 19:24 Sprukts 1:1, 26:07 Sprukts (Augstkalns, Ozoliņš) 2:1, 30:14 Eders (Šilē, Ramozers) 2:2, 38:55 Maslovskis (Grīnbergs, Bogdzjuls) 3:2.
Metieni: 26-43
Vārtsargi: Nils Grīnfogels - Aksels Fahters

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-08-27 19:30, pirms 10 gadiem
LTG rakstīja: Byut žāl, ja HK Rīga, Dinamo bankrota dieļ beigtu pastoviet.
Rīgu jau lielākoties balsta pašvaldība, tāpēc diez vai būtu problēmas ar izdzīvošanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-08-27 21:07, pirms 10 gadiem
LTG rakstīja: Jautojums ir tikai vīns voj piec RD īspiejamo bankrota, tiks sponcorāta HK Rīga???
jautaajums tikai viens,kad tu iemaaciisies rakstiit?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-27 21:50, pirms 10 gadiem
Pjotrs Sshastlivijs- Pēreris Laimīgais.