Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Galohas un Razgala rezultativitāte "Rīgai" ļauj pārtraukt zaudējumu sēriju

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Galohas un Razgala rezultativitāte "Rīgai" ļauj pārtraukt zaudējumu sēriju
Kirils Galoha
Foto: dinamoriga.eu

Trīs zaudējumu sēriju Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pārtraukuši HK "Rīga" hokejisti. Rīdzinieki savā laukumā ar 5:3 pieveica Sanktpēterburgas "Dynamo", pakāpjoties no pēdējās uz pirmspēdējo vietu Rietumu konferences tabulā.

"Rīga" šosezon spējusi izcīnīt vien piecas uzvaras, no kurām trīs pamatlaikā, kas ir otrs sliktākais rezultāts līgā. Jāsaka, ka ar kaut nelielu uzvaru sēriju pietiktu, lai izlauztos no turnīra tabulas apakšgala. Tikmēr šīs dienas pretinieki no Sanktpēterburgas "Dynamo" turnīra tabulā ar 41 punktu ieņem devīto vietu, esot arī šī mača favorīti.

Spēli labi sāka viesi, izveidojot arī pirmos vārtu gūšanas momentus. Labākā iespēja bija pēc nedaudz vairāk nekā divām spēlētām minūtēm, kad rīdzinieki nesapratās aizsardzībā un izlaida vienu pret vārtsargu Vadimu Zeļenkovu, kuru kavēja Kristaps Zīle, neļaujot gūt vārtus. Lai arī tuvāk vārtu guvumam bija viesi, kad nospēlētas bija nepilnas piecas minūtes, Roberts Baranovskis pamanīja nenosegtu vārtu tuvo augšējo stūri, atklājot mača rezultātu (1:0). Uzreiz pēc tam sekoja skaitliskais vairākums. Rīdzinieki labi nospēlēja vārtu priekšā, ļaujot vārtus no distances gūt Kirilam Galoham (2:0).

Perioda turpinājumā "Dynamo" nespēja realizēt vairākas ļoti labas vārtu gūšanas iespējas, kamēr rīdzinieki pie bīstamiem momentiem tika retāk. Viesi guva vārtus piecas ar pusi minūtes līdz pirmā perioda beigām, kad pārgalvīgi izgājienā nospēlēja Gustavs Dāvis Grigals, īsti nepaspējot atpakaļ vārtos. Pirmo metienu izdevās atvairīt, bet ar atkārtotu vārtus guva Pāvels Rotenbergs. Viesu prieki nebija ilgi, jo 18. minūtē Emīls Ģēģeris realizēja skaitlisko vairākumu pēc lieliskas izspēles - 3:1.

Otrā perioda pirmajā pusē zīmīgākā epizode bija konflikts 10. minūtē starp Nikolaju Suļimu un Aleksandru Visocki, abiem noskaidrojot attiecības ar dūru palīdzību un pēc tam pametot spēli ar 5+20 minūšu noraidījumu. Perioda otrajā pusē "Dynamo" tika pie lielā skaitliskā vairākuma, kuru pēc lieliskas izspēles realizēja Jegors Parfjonovs. Perioda izskaņā pie vairākuma tika rīdzinieki, pēdējā sekundē vārtus ar precīzu metienu no zilās līnijas gūstot Kristapam Zīlem - 4:2.

Trešā perioda pirmajā pusē komandas izpelnījās vairākus noraidījumus, bet tas neietekmēja spēles rezultātu. Rīdzinieki spēlēja gana pārliecinoši, lai neizlaistu iegūto pārsvaru. Perioda otrajā pusē "Rīga" spēra vēl vienu soli pretī drošai uzvarai šajā mačā. Sešas ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām pirmos vārtus sezonā guva Artjoms Pankevičs. Ja otrā perioda izskaņā vārtus guva mājinieki, tad mača pēdējās sekundēs pie vārtu guvuma tika viesi, uzstādot mača gala rezultātu. Tādējādi "Rīga" svinēja uzvaru ar 5:3, pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Rīt, plkst. 13:00 abas komandas tiksies atkārtoti, rīdziniekiem cenšoties gūt vēl vienu panākumu pār Sanktpēterburgas komandu.

MHL regulārā sezona, 26. novembris

HK "Rīga" - MHK "Dynamo" 5:3 (3:1, 1:1, 1:1)

Vārti: 04:52 Baranovskis 1:0, 06:35 Galoha (Razgals) 2:0, 14:32 Rotenbergs (Čjobotovs, Nazarevičs) 2:1, 17:17 Ģēģeris (Razgals, Galoha) 3:1, 34:18 Parfjonovs (Čerņuks) 3:2, 39:59 Zīle (Razgals, Galoha) 4:2, 53:30 Pankevičs (Zeilis) 5:2, 59:59 Andrejevs (Diņaks) 5:3.
Metieni: 34-37
Soda minūtes: 39-41
Vārtsargi: Gustavs Dāvis Grigals - Ņikita Masļenņikovs

     [+] [-]

, 2016-11-26 20:19, pirms 7 gadiem
Jaunie malači, tagad līdzīgi jāturpina rīt!

     [+] [-]

, 2016-11-26 20:38, pirms 7 gadiem
Rīdien atkal uzvaru!

     [+] [-]

, 2016-11-26 21:14, pirms 7 gadiem
Visa izspēle uz Rotenbergu