Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" nomētā pretiniekus, bet cieš sauso zaudējumu savā laukumā

Rolands Eliņš

HK "Rīga" nomētā pretiniekus, bet cieš sauso zaudējumu savā laukumā
Emīls Ģēģeris
Foto: Dinamo Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) HK “Rīga” ar 0:3 Piņķos piekāpās “Almaz” vienībai, otro reizi pēc kārtas negūšot vārtus.

Rīgas “Dinamo” sistēmas jauniešu komandai “Rīga” šis bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs. Vakar tā piekāpās “Almaz” ar 0:3 un nespēja iemest vārtus arī šodien, ciešot vēl vienu sauso zaudējumu.

Šodienas mačā “Rīga” nokļuva iedzinējos jau septītajā minūtē, kad vārtus guva Pāvels Žirnovs. “Rīga” uzreiz pēc tam nespēja izmantot vairākumu un perioda tā arī pabeidza ar 0:1.

Otrajā periodā “Rīga” iekļuva vēl lielāku problēmu priekšā, ielaižot vēl divus vārtus. Abi vārti tika gūti, spēlējot vienādos sastāvos, un “Almaz” pārsvars kļuva ievērojams, lai gan metienu skaita ziņā “Rīgai” bija pārsvars.

Trešajā periodā “Rīga” uzbruka vēl vairāk, beigās arī uz laiku spēlēja piecatā pretim trijiem, taču vārtus tāpat arī neguva. Lai arī “Rīga” mačā kopumā izdarīja teju divreiz vairāk metienu nekā pretinieki (39:20), vārti netika gūti un piedzīvots zaudējums.

“Rīga” Rietumu konferencē ieņem priekšpēdējo vietu ar 31 punktu 38 spēlēs, un no “play-off” zonas atrodas 26 punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru

     [+] [-]

, 2017-12-25 15:36, pirms 6 gadiem
Spēle jau nu drausmïga. Kad Almaz bija 3 spëlētāju sastāvā, tad spēlēja bïstamāk par mūsu piecinieku..

     [+] [-]

, 2017-12-25 16:02, pirms 6 gadiem
Vne

     [+] [-]

, 2017-12-25 16:44, pirms 6 gadiem
Tipisks Latvietis rakstīja: Spēle jau nu drausmïga. Kad Almaz bija 3 spëlētāju sastāvā, tad spēlēja bïstamāk par mūsu piecinieku..
Bet kādā veidā mūsējiem divreiz vairāk metienu? Neprecīza statistika vai tie metieni galīgi vārgi?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-25 17:09, pirms 6 gadiem
Pa ilgiem laikiem biju apskatīt klātienē.
It kā pati spēle nemaz nebija tik slikta, bet bezcerīgā realizācijas fāze visu, protams, izbojāja.
Tīri vizuāli arī šķita, ka pretinieki bija lielāki augumā un attiecīgi spēcīgāki.

Noslēgumā spēlējot 5 pret 3 tiešām Rīga bija tuvāk vārtu zaudējumam nekā guvumam.