Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" zaudē MHL pēdējās vietas īpašniecei

Rolands Eliņš

HK "Rīga" zaudē  MHL pēdējās vietas īpašniecei
Bruno Brūveris "Rīgas" vārtos. Foto: Kaspars Volonts/HK Rīga

Rīgas "Dinamo" sistēmas jauniešu komanda "Rīga" šovakar savā laukumā ar 1:2 papildlaikā piekāpās "Amurskie Tigry" komandai, kurai tā bija tikai ceturtā uzvara šosezon.

HK "Rīga" pēc salīdzinoši veiksmīgās rudens pirmās puses tagad cietusi piecus zaudējumus pēc kārtas un pamatlaikā nav spējusi uzvarētu kopš 31. oktobra. Šodienas spēlē ciestā neveiksme ir īpaši sāpīga, jo piedzīvota pret komandu, kas punktus šosezon guvusi reti – "Amuskie Tigry" līdz šim bija guvusi tikai septiņus punktus 28 spēlēs, ieņemot pēdējo vietu Krievijas Jaunatnes hokeja līgā. Komandas vārtu attiecība šosezon ir 56:148, proti, vidēji spēlē tā ielaidusi vairāk nekā piecus vārtus.

"Rīgai" būs iespēja revanšēties jau rītdien, turpinot uzsākto spēļu sēriju savā laukumā, kas paredzēta līdz pat janvāra beigām. "Rīga" ar 30 punktiem ieņem desmito vietu Rietumu konferencē.

Šodienas maču "Rīga" nesāka veiksmīgi un pirmajā periodā tā īsti pat netika pie kaut viena vārtu gūšanas momenta. Otrajā periodā "Rīgas" spēle pamazām uzlabojās, taču vairāk tik un tā uzbruka pretinieki. "Rīgai" izdevās izvirzīties vadībā 56. minūtē, kad beidzot tika realizēts lielais vairākums – 52. minūtē viesu rindās 5+20 sodu par sitienu ar nūju nopelnīja Ignats Korotkihs. "Rīgu" vadībā izvirzīja Rūdolfa Polca vārtu guvums, bet rezultatīvas piespēles nopelnīja Miks Tumanovs un Kārlis Bucenieks.

Taču pārsvaru tomēr neizdevās noturēt – 45 sekundes pirms pamatlaika beigām "Amurskie Tigry" veica metienu no zilās līnijas, sekoja veiksmīgs ripas rikošets un Danils Fjodorovs nokļuva pozīcijā, no kuras ērti panākt 1:1. Savukārt papildlaikā "Rīgai" atgūt vadību un uzvaru neļāva ļoti ātri gūtie pretinieku vārti. Papildlaika 30. sekundē savu iespēju realizēja Mihails Radenko, bez variantiem apspēlējot "Rīgas" vārtsargu Bruno Brūveri pēc tam, kad ripu bija zaudējis Tumanovs.

"Rīga" šajā spēlē izdarīja par 15 metieniem pa vārtiem mazāk nekā pretinieki (21:36).

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

  +2 [+] [-]

, 2020-11-25 21:27, pirms 3 gadiem
Tikmēr Švanenbergs silda beņķi RD

  +2 [+] [-]

, 2020-11-25 21:43, pirms 3 gadiem
Pie d irsas tas paRašas čempionāts

     [+] [-]

, 2020-11-25 22:14, pirms 3 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Tikmēr Švanenbergs silda beņķi RD
Gan jau rīt spēlēs.