Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Rīgas" vārtsargiem melnais vakars - 1:7 pret Minskas "Yunost"

"Rīgas" vārtsargiem melnais vakars - 1:7 pret Minskas "Yunost"
Salvis Balandīns
Foto: Kaspars Volonts/Dinamoriga.eu

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pamatīgu sakāvi savās mājās cietusi "Rīgas" komanda, kura ar 1:7 piekāpās "Yunost", turklāt pretinieki izdarīja vien 25 metienus pa mājinieku vārtiem.

Pirms šīs spēles "Rīga" un "Yunost" kopvērtējuma tabulā atradās blakus ailītēs, taču rezultāts mača gaitā nekādi par to neliecināja. "Yunost", kuru pārstāv arī Latvijas hokejists Deniss Baškatovs, jau līdz mača devītajai minūtei bija panākusi 2:0, taču īstās rīdzinieku problēmas sākās otrajā periodā.

Tā pašā sākumā noraidījumu nopelnīja Kārlis Čukste, pēc tam uz sodīto spēlētāju soliņu devās arī Deivids Sarkanis, un "Yunost" otro vairākumu izmantoja, panākot jau 3:0. Pēc šīs neveiksmes Nila Grinfogela vietā vārtos stājās Salvis Balandīns, taču arī viņam šī nebija lielā diena. Līdz perioda beigām ielaisti vēl divi vārti, bet trešā perioda sākumā vārtos bija atgriezies Grinfogels, kura vārtos ripa ielidoja vēl divas reizes, un rezultāts kļuva jau pavisam nepieklājīgais 0:7.

Goda vārtus Nikolajam Jeļisejevam gan vēl izdevās nokārtot, kad viņš 55. minūtē izmantoja vairākumu, taču tas arī bija viss, ko "Rīga" šajā spēlē varēja likt pretim saviem pretiniekiem, piekāpjoties ar 1:7. Iespēja revanšēties būs jau rītdien.

Pretinieku rindās Baškatovs izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kura viņam bija desmitais punkts šajā sezonā, savukārt četri punkti šodienas mačā Dmitrijam Želnerovskim.

MHL, 25. novembris

"Rīga" - "Yunost" 1:7 (0:2, 0:3, 1:3)
Vārti: 7:53 Skurihins (Vaļkovs, Želnerovskis) 0:1 8:32 Želnerovskis (Falkovskijs) 0:2 25:47 Skurihins (Vaļkovs, Želnerovskis) 0:3 Želnerovskis (Jermačkovs, Vaļkovs) 0:4 37:40 Žuravļovs (Vorobejs) 0:5 42:29 Petrangovskijs (Baškatovs, Karakuļko) 0:6 44:11 Kubrakovs (Kogaļevs, Kaškars) 0:7 54:20 Jeļisejevs 1:7
Metieni: 23:25
Soda minūtes:12:14
Vārtsargi: Nils Grinfogels (no 25:47 līdz 40:00 Salvis Balandīns)- Leonids Rubans

Izmantotie resursi:
Хоккей. Чемпионат МХЛ. Регулярный чемпионат....


, 2014-11-25 22:02, pirms 9 gadiem
Njā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-25 22:06, pirms 9 gadiem
Pat negribas teikt,bet nu te konkrēti ož pēc toto,lai cik mhl būtu neprognozējams....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-26 00:28, pirms 9 gadiem
Nameja favorīti Yunost uzdevumu augstumos
, 2014-11-26 00:42, pirms 9 gadiem
chuuw rakstīja: manliekas, ka HK Rīga šitie zaudējumi varētu būt tīri nejau aiz sakritības.. http://latvijastotalizators.blogspot.com/?m=1
Tad kāda jēga ir zaudēt 1:7 ,ja var zaudēt 1:2 un dabūt tik pat naudu par zaudējumu ? Tavs komentārs bija lieks !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-26 12:43, pirms 9 gadiem
RonaldinsH rakstīja: Drīzāk jau tavs komentārs ir lieks, jo laikam no toto saprašanas maz. Var jau nelikt uz zaudējumu, var likt uz ielaisto vārtu daudzumu, kopējo vārtu daudzumu, precīzu rezultātu utt. Da jebko var likt.
Tad parādi man tādu ,adressi kur piedāvāja likt uz mhl spēlēs tādas likmes ,jo cik esmu redzējis ,tad uz mhl piedāva tikai uzvara vai zaudējums !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.