Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Brūveris vēlreiz sausā, "Rīga" tiek galā ar Francijas U20 izlasi

Brūveris vēlreiz sausā, "Rīga" tiek galā ar Francijas U20 izlasi
HK "Rīga"
Foto: ska.ru

Zviedrijā notiekošajā pārbaudes turnīrā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja HK "Rīga", kas atstāja sausā Francijas U20 izlasi – 2:0. Par galveno varoni atkal kļuva Bruno Brūveris, kurš aizvadīja otro sauso maču pēc kārtas.

Rīdzinieki vadībā izvirzījās ceturtajā minūtē, kad izcēlās Antons Siņegubovs, bet pārsvars tika dubultots noslēdzošās trešdaļas ievadā, vairākumu realizējot Antonam Trastašenkovam – 2:0. Pirmajos vārtos piespēlēja lietuvietis Kosts Gusevs, otrajos – Roberts Priževoits.

Taču par galveno uzvaras kaldinātāju kļuva 16 gadus vecais vārtsargs Bruno Brūveris, kurš otro reizi pēc kārtas nosargāja savus vārtus neskartus, tiekot galā ar 33 pretinieku metieniem. Vakar HK "Rīga" ar 1:0 pagarinājumā pieveica mājinieci Kārlstades "Farjestad", un Brūveris atvairīja 20 metienus.

Turnīra pirmajā mačā rīdzinieki ar 4:3 bullīšos pieveica Norvēģijas U20 izlasi. Tādējādi izdevies sasniegt pusfinālu, kurā būs jāspēlē ar otras grupas otrās vietas īpašnieci. Tur cīnās Austrijas un Ungārijas U20 izlases, kā arī "Vaxjo Lakers" un Ženēvas "Servette" jaunās maiņas. Pusfināli notiks rīt, bet vietas tiks sadalītas svētdien.

Izmantotie resursi:
U20 Super Challenge | stats.swehockey.se


, 2018-08-24 20:43, pirms 6 gadiem
Monstrs Brūveris, turnīra jaunākais puika taisa spēli
, 2018-08-24 20:51, pirms 6 gadiem
Mums ir tik daudz perspektīvu vārtsargu, bet Dinamo paņem divus krievus.
, 2018-08-24 21:44, pirms 6 gadiem
maris777 rakstīja: Mums ir tik daudz perspektīvu vārtsargu, bet Dinamo paņem divus krievus.
Kāda starpība, kurš sēdēs uz beņķa aiz Gudļevska?!
, 2018-08-24 22:38, pirms 6 gadiem
Zel ka Brikmanis traumets
, 2018-08-24 23:29, pirms 6 gadiem
maris777 rakstīja: Mums ir tik daudz perspektīvu vārtsargu, bet Dinamo paņem divus krievus.
Dinamo salasa krievus,gan tādi labi vārtsargi aizbrauks uz ārzemēm spēlēt..Ja Latvijai ir vajadzīgi krievi,tad noteikti kādai valstij ir vajadzīgi šādi latvieši!
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.