Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

HK "Rīga" jāuzveic "Loko" un play-off būs kabatā

HK "Rīga" jāuzveic "Loko" un play-off būs kabatā
HK "Rīga"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar pulksten 19:30 Piņķos "Inbox.LV" ledus hallē HK "Rīga" vienība Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) tiksies ar Jaroslavļas "Loko" un uzvaras gadījumā nodrošinās vietu izslēgšanas spēlēs. Mača tiešraide LTV7 kanālā.

Situācija turnīra tabulā ir patīkama rīdziniekiem un to līdzjutējiem. Šobrīd ar 90 punktiem 48 spēlēs pirmā vieta Ziemeļrietumu divīzijā un Rietumu konferencē. Visā līgā pagaidām pēc zaudētajiem punktiem piektā vieta, jo četras Austrumu konferences komandas jau izcīnījušas vai potenciāli var izcīnīt vairāk punktus 48 spēlēs. No katras divīzijas izslēgšanas spēlēm kvalificēsies četras labākās komandas, un Rietumos pirmā, kas nodrošinājusi vietu cīņā par kausu, ir Maskavas "sarkanā armija", kurai, lai gan mazāk punktu nekā rīdziniekiem, savā divīzijā jau nodrošināta vieta labāko četru pulkā.

Leonīda Tambijeva padotajiem jāizcīna vēl punkts, lai nodrošinātu pēcsezonas spēles, jo šobrīd piektajā vietā esošajai "Minskie Zubry" ir par 21 punktu mazāk. 24 iespējams izcīnīt atlikušajās astoņās spēlēs, bet, pat ja minskieši to brīnumainā kārtā paveiktu, Rīgai izcīnot kaut punktu, būs vairāk. Ja nu pēkšņi HK "Rīga" pārskrien melns kaķis pāri ceļam un atlikušajos mačos izdodas tikt vien pie trīs punktiem, arī tad latvieši būs priekšā Minskai, jo uzvarēts visos četros savstarpējos mačos.

Šī vakara pretiniece "Loko" šobrīd atrodas ceturtajā vietā divīzijā ar 80 punktiem, kas ir tikai par 11 mazāk nekā jau minētajiem "Minskie Zubry". Protams, Jaroslavļas jaunā maiņa joprojām ir krietni labākā situācijā, lai tiktu play-off, taču vaļības atļauties nedrīkst.

HK "Rīga" un "Loko"komandas divas reizes tikās septembra viducī Jaroslavļā, kad Latvijas klubs uzsāka savu pirmo izbraukumu tūri. Toreiz pirmajā mačā uzvaru izcīnīja mājinieki ar rezultātu 3:1 (vienīgos vārtus Rīgas labā guva Māris Bičevskis), sagādājot rīdziniekiem pirmo zaudējumu sezonā pēc četrām uzvarām. Nākamajā dienā Mārtiņš Porejs, Māris Bičevskis, Elvijs Biezais un Juris Upītis iemeta pa golam katrs, un "Rīga" revanšējās ar 4:2. Tovakar Kristeram Gudļevskim nācās atvairīt tikai 12 metienus, no kuriem desmit izdevās tvert.

Rīdzinieki šobrīd draudzējas ar fortūnu - 2011. gada labākā popalbuma nominantu "Musiqq" dziesma "No 10 10" gluži nederēs, bet desmit no 11 gan - tieši tik uzvaru izdevies izcīnīt pēdējās 11 spēlēs. Kristeram Gudļevskim jau 141 minūti neviens nav iemetis ne ripu un pēdējās divas spēles izdevies palikt sausā (3:0 pret "Krylya Sovetov" un pirms tam 6:0 pret "Yunost").

Izslēgšanas mačiem bez CSKA jaunās maiņas jau kvalificējušās arī visas Austrumu konferences Volgas divīzijas pirmās četras komandas un Urālu-Sibīrijas līdere "Serebryanye Lvy".


, 2011-02-21 12:03, pirms 13 gadiem
Par uzvaru, par play off!
, 2011-02-21 12:07, pirms 13 gadiem
Izslēgšanas mačiem bez CSKA jaunās maiņas jau kvalificējušās arī visas Austrumu konferences Volgas divīzijas pirmās četras komandas un Urālu-Sibīrijas līdere "Serebryanye Lvy". LOhs!
, 2011-02-21 12:12, pirms 13 gadiem
MHL arī play-off kā pajoliem salikts, izdevīgāk ir palikt 3 nevis otrajiem, jo tad nenāk pretī otrā vieta, bet 4 vieta!
Sanāk ka divas spēcīgākās tiekas jau konferences pusfinālā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-21 12:25, pirms 13 gadiem
Izslēgšanas mačiem bez CSKA jaunās maiņas jau kvalificējušās arī visas Austrumu konferences Volgas divīzijas pirmās četras komandas un Urālu-Sibīrijas līdere "Serebryanye Lvy".

Северо-Запад
М Команда И О
1 ХК Рига 48 90
2 МХК Химик 48 87
3 Алмаз 48 80
4 Локо 48 80
5 Минские Зубры 48 69
6 СКА-1946 48 68
7 Юность 48 63
8 Серебряные Львы 48 28

Autors ir varen "rūpīgi" gatavojis šo rakstu,
Serebbrjanie Lvi play offs spīd tikai nākamajā dzīvē Un 'Pēterburga tagad ir Urālu -Sibīrijas grupā Malacis autors- tā turpināt!
, 2011-02-21 12:29, pirms 13 gadiem
Urālu-Sibīrijas līdere "Serebryanye Lvy"
, 2011-02-21 12:55, pirms 13 gadiem
Uzreiz ir jānoliek raksta autors?? Visiem gadās kļudīties, tas ir cilvēcīgi, paši pat tādu rakstu neuzņematies uzcept!
Autor labojums nevis Serebryanye Lvy bet Stalynie Lisi (Стальные Лисы)
, 2011-02-21 13:08, pirms 13 gadiem
citāts:
"Šī vakara pretiniece "Loko" šobrīd atrodas ceturtajā vietā divīzijā ar 80 punktiem, kas ir tikai par 11 mazāk nekā jau minētajiem "Minskie Zubry"."

Loko komandai ir vairāk punktu nekā "zubriem"... pielabojam
, 2011-02-21 13:24, pirms 13 gadiem
srajo rakstīja: MHL arī play-off kā pajoliem salikts, izdevīgāk ir palikt 3 nevis otrajiem, jo tad nenāk pretī otrā vieta, bet 4 vieta!
Sanāk ka divas spēcīgākās tiekas jau konferences pusfinālā!
mhl.khl.ru

kur tu to izrāvi?
, 2011-02-21 21:31, pirms 13 gadiem
Jaaaaaaaaaaaaa 1:2
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.