Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Razgals pamet "Dinamo" rezervistu soliņu un pievienojas junioriem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Razgals pamet "Dinamo" rezervistu soliņu un pievienojas junioriem
Frenks Razgals
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Zaudējošā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas kluba "Rīga" uzbrukumu pirms četru spēļu izbraukuma pastiprinājis Frenks Razgals, kurš pagājušajā sezonā 40 spēlēs sakrāja 40 punktus, vēsta portāla Sportacentrs rīcībā esošā informācija.

Kontinentālajā hokeja līgā debitējis 2015. gada 24. novembrī, Frenks Razgals vasarā nopelnīja pastāvīgu vietu Rīgas "Dinamo" un kopā ar komandu atradās pirmajos desmit mačos, kuros rīdzinieki guva divus panākumus un sakrāja sešus punktus. Vakar izcīnītā uzvara pret Novokuzņeckas "Metallurg" ļāvusi atstāt ne tikai līgas, bet arī Rietumu konferences pēdējo vietu.

Tomēr 20 gadus vecais Razgals pie teikšanas tika vien piecās spēlēs - 3:23 minūtes pret "Sochi", 1:13 pret Magņitogorskas "Metallurg", 4:33 pret Čeļabinskas "Traktor", piecas sekundes pret Helsinku "Jokerit" un 3:06 minūtes pret Novosibirskas "Sibir". Pēdējo maču viņš sāka ceturtajā maiņā, bet pēc uzbrukuma zonā nopelnīta noraidījuma tika nosēdināts rezervē.

Lai gūtu spēļu praksi, Razgals pievienojies Jaunatnes hokeja līgas klubam "Rīga". Aleksandra Ņiživija vadītā komanda sezonu sākusi ar četriem zaudējumiem savā laukumā, turklāt sāncenšu vārtsargus izdevies pārspēt tikai četras reizes, un tas ir pārliecinoši sliktākais rādītājs visā līgā.

Razgals pagājušajā sezonā bija "Rīgas" otrais rezultatīvākais spēlētājs, 40 spēlēs izceļoties ar 15 vārtu guvumiem un 40 punktiem. Viņam priekšā bija tikai Kirils Galoha - 45 punkti 36 spēlēs. Viņš līdzšinējos mačos veidoja rīdzinieku pirmo virknējumu kopā ar centra uzbrucēju Gati Spruktu, kurš arī ir spēlējis Rīgas "Dinamo", un Robertu Baranovski.

Razgals bija arī starp Latvijas U20 valstsvienības līderiem šā gada pasaules čempionātā, kurā mūsējie nopelnīja tiesības atgriezties spēcīgāko komandu pulkā un decembrī cīnīties Kanādā. Viņš piecās spēlēs guva divus vārtus (dalīts otrais rādītājs izlasē), izdarīja trīs piespēles (dalīta pirmā vieta) un sakrāja lietderības koeficientu +5 (dalīta pirmā vieta).

"Rīga" 23. un 24. septembrī tiksies ar Maskavas "Krasnaya Armiya", kas astoņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras, bet 27. un 28. septembrī spēkosies ar Maskavas "Krylya Sovetov", kas Rietumu konferencē atrodas tieši priekšā rīdziniekiem ar sešos mačos izcīnītajiem trim punktiem un gūtajiem astoņiem vārtiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-20 09:50, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: RD deva iespēju - čalis neizmantoja, nu neko - dzīvē tā gadās. Pie Sējēja jaunie spēlēt vispār netiek.
Paskaties uz viņa spēļu laiku un tad muldi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja