Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

''Rīga'' atspēlējas un pieveic Čehovas komandu

''Rīga'' atspēlējas un pieveic Čehovas komandu
"Rīgas" galvenais treneris Ronalds Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) otro spēli trīs dienu laikā aizvadīja HK ''Rīga'', kas šovakar Inbox.lv ledus hallē Piņķos spēlēja pret Čehovas "Russkie Vityazi". Lai arī mūsējie bija arī iedzinējos ar 0:1, beigās svinēta uzvara ar 3:1.

Pirms divām dienām savā laukumā mūsējie spēlēja pret Balašihas MVD hokejistiem, kurus izdevās apspēlēt ar rezultātu 3:2. Pa vārtiem uzvarētāju labā guva Artjoms Pankevičs, Roberts Baranovskis un Pauls Svars.

Mača pirmajā periodā mūsējiem trīs reizes bija iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču to izmantot mājinieki nespēja, un pēc 20 minūtēm rezultāta tablo vēstīja bezvārtu neizšķirtu. 29. minūtē rīdzinieki nonāca iedzinējos ar 0:1, bet perioda otrajā pusē lielu daļu laika nācās pavadīt mazākumā, tādējādi pirms izšķirošās trešdaļas 0:1 deficīts.

49. minūtē Roberts Baranovskis guva pirmos vārtus mājinieku labā, izlīdzinot rezultātu uz tablo. Turpinājumā netrūka arī asumu, bet 58. minūtē Frenks Razgals vadībā jau izvirzīja ''Rīgu'' - 2:1. Galotnē Čehovas vienības galvenais treneris kaut ko centās mainīt ar pieprasītu pārtraukumu, taču 16 sekundes pirms beigām punktu pielika Oļegs Šišļaņņikovs - 3:1.

Rietumu konferencē ''Rīga'' ieņem 11. vietu 15 komandu konkurencē ar 49 punktiem 38 spēlēs. Sezonas noslēdzošo daļu komanda aizvadīs izbraukumā laika posmā no 21. līdz 28. februārim, kad paredzētas četras spēles.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт


Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.