Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Vilkoits: "Esmu ļoti priecīgs par sev doto iespēju – būt par HK "Rīga" galveno treneri"

Andrejs Siliņš

Vilkoits: "Esmu ļoti priecīgs par sev doto iespēju – būt par HK "Rīga" galveno treneri"
Raimonds Vilkoits. Foto: HK Rīga

"Tas tiešām ir liels izaicinājums. Šobrīd jau esmu vairāk vai mazāk pieradis pie šīs pozīcijas. Ir vairākas lietas un nianses, ko, kā trenera asistents, neredzēju," sācis darbu HK "Rīga" galvenā trenera amatā, saka Raimonds Vilkoits.

“Esmu ļoti priecīgs par sev doto iespēju – būt par galveno treneri. Tas tiešām ir liels izaicinājums. Šobrīd jau esmu vairāk vai mazāk pieradis pie šīs pozīcijas. Ir vairākas lietas un nianses, ko, kā trenera asistents, neredzēju. Protams, arī atbildība ir daudz lielāka nekā bija līdz šim,” saka Vilkoits, kurš 29 gadu vecumā būs jaunākais galvenais treneris visā MHL.

"Runājot par saviem jaunajiem kolēģiem, Nikolajs Žurkovs strādā ar vārtsargiem. Šobrīd dara ļoti lielu darbu – daudz uzmanības tiek pievērsts vārtsargu nodarbībām gan uz ledus, gan ārpus tā. Savukārt Aleksandram Ņiživijam ir nenovērtējama pieredze kā spēlētājam un trenerim. Līdz ar to, ir ļoti interesants darba process, kā mēs meklējam labāko ceļu, taktiku dažādām situācijām. Kopā sastādām plānus. Atmosfēra treneru kolektīvā ir lieliska, kas nebūt nav mazsvarīga nianse, lai spētu sasniegt pēc iespējas labāku rezultātu. Tāpat lielu darbu paveic komandas menedžeris Juris Opuļskis, kurš par mums vienmēr rūpējas ar vislielāko atbildības sajūtu. Kā arī apkalpojošais personāls – masieris Fjodors Mazurs, fizioterapeits Rihards Ūdris un ekipējuma menedžeris Mihails Šostaks strādā visaugstākajā līmenī. Apstākļi gan Brocēnos, gan tagad Piņķos ir teicami – mums atliek tikai cītīgi strādāt un gatavoties MHL sezonai."

Tāpat treneris ieskicēja gatavošanās plānus jaunajai sezonai: "28. jūlijā dodamies uz turnīru Sanktpēterburgā, kur aizvadīsim piecas spēles. Sanktpēterburgā mērķis ir pārbaudīt mūsu gatavību pēc šīm nometnēm, paskatīties un izvērtēt mūsu iestrādnes. Tad atgriežamies mājās, turpinām darbu “Inbox” hallē un augusta trešajā nedēļā brauksim uz turnīru Zviedrijā, Kārstādē. Šis turnīrs jau būs ļoti tuvu MHL sezonas sākumam, kur vēlamies redzēt stabilu sniegumu, lai regulāro čempionātu spētu sākt labi."

Vairāk par komandas gatavošanos lasi: https://www.hkr.lv/lv/hk-riga-zinas...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-16 20:51, pirms 5 gadiem
hkr pēc Tambijeva galvenos trenerus manuprāt maina katru sezonu, bet kā paliek arvien sūdīgāk, tā paliek. krievi pat uz savu pasaules kausu nesauc vairs spēlēt...
tajā komandā ne jau treneri jāmaina, bet vispār jāanalizē, kāpēc tā. kaut gan iespējams tāds pats krievu atslidošanas projekts, kā dinamka. tāpēc neviens īpaši neiespringst! atslido sezonu MHL, uzspēlē U-20 čempī par izlasi un visiem labi!

  +1 [+] [-]

, 2019-07-16 21:24, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: hkr pēc Tambijeva galvenos trenerus manuprāt maina katru sezonu, bet kā paliek arvien sūdīgāk, tā paliek. krievi pat uz savu pasaules kausu nesauc vairs spēlēt...
tajā komandā ne jau treneri jāmaina, bet vispār jāanalizē, kāpēc tā. kaut gan iespējams tāds pats krievu atslidošanas projekts, kā dinamka. tāpēc neviens īpaši neiespringst! atslido sezonu MHL, uzspēlē U-20 čempī par izlasi un visiem labi!
Skaidrs, Hārtlijs arī neko neizdarītu ar HKR, jo ar katru gadu spēlē ar vien vājāki puiši. It kā ir Latvijas hokejā sistēma, bet ražo vārguļus!!!

     [+] [-]

, 2019-07-17 07:15, pirms 5 gadiem
Lielākā problēma, tāpat kā visām jauniešu un junioru spēļu komandām LV- vāja fiziskā sagatavotība. Kamēr tās nebūs, pat ne uz maziem panākumiem cerēt nav jēgas! Brīnos, ka neviens nav nolīdzis bobsleja treneri Ozolu par fiziskās sagatavotības treneri! Viņš pusgada laikā iedzītu pamatīgu bāzi džekiem! Bet, laikam jau, nevienam rezultāti neinteresē... tas pats attiecas fan uz basketbolu, gan futbolu, gan citiem..

     [+] [-]

, 2019-07-17 10:10, pirms 5 gadiem
da psc ir ar fizisko sagatavotibu, ja sportists nevar kaut 200kg vilkmee izvilkt, tad par kadu gatavibu ir runs, ne sprintu paskriet var, ne palekt, nehuja nevar, instagramu gan var spaidit mikstie

     [+] [-]

, 2019-07-17 15:56, pirms 5 gadiem
Kur ir raksts par jauno OHL komandu Rīgas Olimps, kas mājas spēles aizvadīšot Arēna Rīga?