Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" otro reizi sezonā negūst vārtus un piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

"Rīga" otro reizi sezonā negūst vārtus un piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas
HK ''Rīga'' galvenais treneris Aigars Cipruss. Foto: hkr.lv

Hokeja klubs „Rīga” ar rezultātu 0:4 piekāpās „Kapitan” Krievijas jaunatnes hokeja līgas (MHL) izbraukuma spēlē, piedzīvojot otro sauso zaudējumu šosezon. Mača laikā rīdzinieki izdarīja par vienu metienu vairāk – 26:25.

Spēles 15. minūtē „Rīgas” vārtsargs Bruno Brūveris kapitulēja pirmo reizi – mājinieku uzbrucējs Grigorijs Ponkratovs saglabāja ripu uzbrukuma zonā neskatoties uz lauvu mēģinājumiem to atņemt, piespēlēja Amiram Garejevam, kurš izlauzās uz vārtu priekšu un eleganti apspēlēja vārtsargu – 0:1. Uzreiz pēc nonākšanas iedzinējos rīdziniekiem bija iespēja spēlēt vairākumā, kas netika izmantota.

Otrajā periodā "Rīgas" hokejisti nespēja gūt vārtos arī otrajā vairākumā, par ko drīz tika sodīti – mača vidū Danils Tjutčevs meta no zilās līnijas, Ruslans Alijevs pielika nūju vārtu priekšā un panāca 0:2. Līdz otrā perioda beigām arī trešā ripa ielidoja Brūvera vārtos – šoreiz ilgstoša uzbrukuma laikā Iļja Kožuhovs piespēlēja Danilam Popovam, apkārt uzbrucējam neviena nebija, un viņš to izmantoja – 0:3.

Trešajā trešdaļā mājiniekiem sanāca vēl viens vārtu guvums ar Kožuhova un Popova dalību – uzbrucēji divatā aizskrēja pretuzbrukumā pret vienu aizsargu, Kožuhovs piespēlēja, Popovs uzreiz nemeta, bet lielā ātrumā apspēlēja Brūveri un iemeta ripu tukšos vārtos – 0:4. Spēle tā arī noslēdzās, rīdziniekiem piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas. Otro reizi šosezon Aigara Ciprusa padotie nespēja gūt vārtus spēle.

Rītdien plkst. 19:00 abas vienības aizvadīs vēl vienu spēli. Tā būs pēdējā cīņa izbraukumā, un nākamos četrus mačus „Rīga” aizvadīs mājās – 20. un 21. oktobrī pret Jaroslavļas „Loko”, bet 24. un 25. datumā – pret Čerepovecas „Almaz”. Šobrīd rīdzinieki ieņem 13. vietu Rietumu konferencē, izcīnot piecas uzvaras piecos mačos.

Krievijas jaunatnes hokeja līga, 15. oktobris

Rīga – Kapitan 0:4 (0:1; 0:2; 0:1)
Vārti: 14:31 Garajevs (Ponkratovs) 0:1, 33:46 Alijevs (Tjutčevs) 0:2, 37:38 Popovs (Kožuhovs) 0:3, 45:06 Popovs (Kožuhovs) 0:4
Metieni: 25:26
Iemetieni: 24:37
Soda minūtes 6:6
Vārtsargi: Bruno Brūveris – Arsenijs Ahmetovs

Izmantotie avoti:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт