Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" lūkos pārtraukt zaudējumu sēriju

Jānis Celmiņš

"Rīga" lūkos pārtraukt zaudējumu sēriju
Māris Bičevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kārtējās spēles Krievijas Jaunatnes Hokeja līgā (MHL) šodien un rīt „Arēnā Rīga” aizvadīs HK „Rīga”. Pēc piedzīvotiem četriem zaudējumiem pēdējās spēlēs mūsu jaunie hokejisti šodien lūkos pārtraukt neveiksmju sēriju, tiekoties ar Bobrujskas „Dinamo Šiņņik”. Mača sākums jau 15.00, tā tiešraide LTV7.

Pēdējās četras spēles „Rīga” aizvadīja viesos. Divreiz zaudēts Čerepovecas „Almaz” komandai un tik pat zaudējumu pret Voskresenskas „Himik” vienību. Interesanti, ka visās četrās pēdējās spēlēs zaudēts ar minimālo vienu vārtu deficītu (trīs reizes ar 2:3, reizi – 3:4).

Mūsējo šīvakara pretiniekiem pēdējos mačos veicies nedaudz labāk un arī turnīra tabulā komanda atrodas augstāk. Piecās līdzšinējās oktobra spēlēs „Dinamo Šiņņik” komanda tikusi pie divām uzvarām, summā nopelnot septiņus punktus (viens zaudējums pēcspēles metienos). Jāpiemin gan, ka arī „Dinamo Šīņņik” jaunie hokejisti šobrīd atrodas uz neveiksmju takas – pēdējos trīs mačos vien zaudējumi.

HK „Rīga” galvenie vilcēji šosezon ir Vladislavs Dobreņkijs un Māris Bičevskis, kuri pamanījušies iekrāt attiecīgi 11 (5+6) un 10 (4+6) rezultativitātes punktus. Turpat ir arī Elvis Biezais, kuram vēl par punktu mazāk (4+5). „Rīgas” galvenais treneris Leonīds Tambijevs pēc vienas no spēlēm pauda, ka komanda joprojām ir jauna līdera meklējumos un šī loma komandā šobrīd esot brīva.

Abas šīsdienas pretinieces aizvadījušas pa 14 spēlēm un turnīra tabulā tās šobrīd šķir divi punkti. Baltkrievijas vienība ir vienā grupā ar rīdziniekiem, tas nozīmē, ka iegūtajiem vai zaudētajiem punktiem ir divtik liela vērtība.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja