Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Vorim lieliska spēle, "Rīga" gūst ceturto uzvaru sešās spēlēs

Vorim lieliska spēle, "Rīga" gūst ceturto uzvaru sešās spēlēs
Jānis Voris
Foto: Hkr.lv

Rīgas „Dinamo” sistēmas jauniešu komanda „Rīga” savā otrajā mājas spēlē jaunajā sezonā ar 3:1 pieveica Maskavas "MHK Dynamo". „Rīgai” tas bija ceturtais panākums MHL sezonas pirmajās sešās spēlēs. Jānis Voris "Rīgas" vārtos atvairīja 42 no 43 pretinieku metieniem.

Pagājušajā MHL sezonā „Rīgai” līdz ceturtajai uzvarai bija jāgaida līdz novembra vidum. Šoreiz to izdevies paveikt divus mēnešus ātrāk, šovakar ar 3:1 apspēlējot līdz šim nepieveikto "MHK Dynamo".

MHK vakardienas savstarpējā spēlē bija pārāka ar 4:2, kas bija "Dynamo" piektā uzvara piecās spēlēs. Šodienas mačā „Rīgai” izdevās izvirzīties vadībā devītajā minūtē, kad vārtus guva Antons Trastašenkovs pēc Alekseja Popova piespēles.

Otrajā periodā „Rīga” ātri tika pie vairākuma, ko realizēja Juliāns Misjus pēc Artūra Homjakova un Paula Svara piespēlēm, savukārt 26. minūtē Ričards Grīnbergs uzreiz pēc iemetiena panāca jau 3:0.

Mača turpinājumā teritoriālais pārsvars piederēja viesu komandas hokejistiem, kuri kopumā pabeidza maču ar pārsvaru metienu attiecībā 43:23. Viņi neļāva aizvadīt sauso spēli Jānim Vorim, kurš atvairīja 42 no 43 metieniem – viņš tika pārspēts 35. minūtē.

Taču Voris tika pārspēts tikai vienreiz, un „Rīga” nosargāja uzvaru ar 3:1. Kā jau minēts, tā bija komandas ceturtā uzvara sezonas sešās spēlēs un palīdzējusi pakāpties uz astoto vietu Rietumu konferencē ar 11 punktiem.

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru


, 2017-09-14 21:44, pirms 7 gadiem
Vorim šosezon ir 93,8 % atvairīto metienu
, 2017-09-14 22:01, pirms 7 gadiem
Vismaz šitos tankus var skatīties. Iet kā īstas mašīnas. Nav vismaz kā daiļslidotājas "Dinamo Rīga".
, 2017-09-14 22:03, pirms 7 gadiem
Malači, kaut jaunieši iepriecina.
, 2017-09-14 23:44, pirms 7 gadiem
HK Rīga starts šosezon patīkams pārsteigums, jo sevišķi pēc pagājušās sezonas bēdīgā skata un arī pirmssezonas pārbaudes mačiem. Nu laiks arī večiem ņemt piemēru no jaunajiem čaļiem!
, 2017-09-15 08:04, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: HK Rīga starts šosezon patīkams pārsteigums, jo sevišķi pēc pagājušās sezonas bēdīgā skata un arī pirmssezonas pārbaudes mačiem. Nu laiks arī večiem ņemt piemēru no jaunajiem čaļiem!
Vakar skatījos abas spēles paralēli un domāju - jāgaida, kamēr šie jaunieši paaugsies, varbūt tad kaut kas būs...
, 2017-09-15 10:04, pirms 7 gadiem
Jāatzīst, ka HK Rīga sniegums pagaidām ir pārsteigums - pēc briesmīgā snieguma pārbaudes turnīros.
Iespējams, ka tobrīd tas bija pirmssezonas fiziskās sagatavošanās iespaidā.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.