Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

HK "Rīga" cīnīsies par junioru Pasaules kausu Tatarstānā

HK "Rīga" cīnīsies par junioru Pasaules kausu Tatarstānā
Pasaules kauss junioriem
Foto: mhl.khl.ru

Latvijas hokeja klubs "Rīga" piedalīsies junioru Pasaules kausa izcīņā, kas 20.-28. augustā notiks Tatarstānas pilsētās Ņižņekamskā un Naberežnije Čelnos.

Krievijas Jaunatnes hokeja līgu (MHL) pārstāvēs četras vienības - HK "Rīga", Ņižņekamskas "Reaktor", Jaroslavļas "Loko", Astanas "Snezhnije Barsi". Šovasar piedalīsies arī vēl četras junioru komandas - Helsinku "Jokerit", Malmes "Redhawks", Prāgas "Sparta" un Bratislavas "Slovan".

Tatarstānas turnīrs būs jau sestais Pasaules kauss junioriem. Pirmie trīs turnīri (2011, 2012, 2013) notika Omskā, pēc tam bija arī Ufā un Sverdlovskas apgabalā. Piecu gadu laikā tika pārstāvētas Austrija, ASV, Baltkrievija, Čehija, Dānija, Kanāda, Kazahstāna, Krievija, Latvija, Norvēģija, Slovākija, Somija un Zviedrija. Šajos gados regulāri piedalījās arī HK "Rīga", taču ar lieliem panākumiem neizcēlās, pērn sanāca piektā vieta.

MHL iepriekšējā sezonā HK "Rīga" nekvalificējās izslēgšanas spēlēm, savukārt čempionu titulu izcīnīja Jaroslavļas "Loko". Maijā rīdzinieki piedalījās Melnās jūras kausa izcīņā un starp četrām vienībām ierindojās trešajā vietā.

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru


, 2016-06-14 16:59, pirms 8 gadiem
Labāk skanētu par Krievu Pasaules kausu, njemot vērā dalībnieku sastāvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-14 19:01, pirms 8 gadiem
backstab rakstīja: Labāk skanētu par Krievu Pasaules kausu, njemot vērā dalībnieku sastāvu.
No 8 komandām tikai 2 ir no Krievijas.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.