Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgas" aizsargs Svars palīdz Rietumu komandai uzvarēt MHL Izaicinājuma kausā

Rolands Eliņš

"Rīgas" aizsargs Svars palīdz Rietumu komandai uzvarēt MHL Izaicinājuma kausā
Pauls Svars
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Astanā, Kazahstānā, Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) Izaicinājuma kausā, kas principā ir vietējā Zvaigžņu spēle, Pauls Svars bija Rietumu konferences komandas sastāvā, palīdzot tai ar 7:3 pieveikt Austrumu konferences komandu.

Šosezon Latvijas izlasē debitējušais „Rīgas” spēlētājs Pauls Svars izdarīja vienu metienu pa vārtiem un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Latviešu hokejists spēli aizvadīja nomināli otrajā maiņā.

Ar Svara palīdzību Rietumu komanda pirmā izvirzījās vadībā un pirmo trešdaļu pabeidza ar 2:1. Lai arī Austrumu izlase pašā otrā perioda sākumā panāca neizšķirtu, Rietumi drīz vien desmit minūšu intervālā guva trīs vārtus pēc kārtas, panākot 5:2. Mača beigu daļā rezultāts tika palielināts līdz pat 7:2, bet Austrumu komanda pēdējā minūtē vienus vārtus tomēr atguva.

Šajā mačā tika noskaidroti arī četri jaunie spēlētāji, kura šodienas snieguma dēļ izvēlēti dalībai KHL Zvaigžņu spēlē. To vidū Svara nav, taču ir „Loko” spēlētājs Nikolajs Kovaļenko, Germans Vološins no ”Amurskye Tygri”, Igors Geraskins no „Almaz” un Jegors Korobkins no „Stalnye Lysi”.

Visi četri pieminētie piedalīsies KHL Zvaigžņu spēlē, kas nedēļas nogalē norisināsies Astanā. Zvaigžņu spēlē piedalīsies arī Rīgas „Dinamo” kapteinis Miks Indrašis.

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Кубок Вызова. Игра номер 1 11 янв....